Детска вода за уста

Детска вода за уста за свеж дъх

Правилната грижа за зъбите и устната кухина трябва да започне още в най-ранна детска възраст! Научете децата си редовно да се грижат за зъбите и направете ежедневното миене още по-приятно с щадяща детска вода за уста, която предпазва зъбите от натрупване на зъбен камък и поддържа венците здрави.

Кога да вземем детска вода за уста

Детските води за уста са цветни, пълни с вкусове, а някои дори чрез оцветяване на плаката обръщат внимание на евентуалните недостатъци при миенето! Така под игрива форма те мотивират децата да се учат на добри навици за грижа за зъбите. Специалистите препоръчват използването на вода за уста от 6 години, като винаги трябва да следите за това детето да не я гълта. Детската вода за уста не трябва да има и силен ментолов вкус.

Веселата детска четка за зъби ще помогне на децата да тренират уменията си и добрата техника за почистване, детската паста за зъби предпазва зъбите от зъбен кариес, а детската вода за уста е приятната точка не ежедневния ритуал, която се грижи за цялата устна кухина, включително и за езика. Други полезни продукти, свързани с грижата за здравето на вашето дете, ще намерите в нашата категория майка и дете.