MAC Retro Matte Lipstick

червило с матиращ ефект

7×
MAC Retro Matte Lipstick червило  с матиращ ефект
MAC Retro Matte Lipstick червило  с матиращ ефект
цвят Ruby Woo 3 гр.
47,10лв.

Код: MAC1257 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 29.05.2019 г.
MAC Retro Matte Lipstick
цвят Ruby Woo 3 гр. | 47,10лв.

Информация за козметиката MAC Retro Matte Lipstick

Червилото MAC Retro Matte Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.

Характеристики:

  • висока пигментация
  • матиращ ефект
  • кремообразна текстура
  • дълготрайна издръжливост
  • устните изглеждат пълни и здрави

Начин на употреба:
Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.

За марката MAC

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.