L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim очна линия в писалка

9×
L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim очна линия в писалка
L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim очна линия в писалка
Препоръчителна цена на дребно
16,30лв.

Спестете 30%
цвят Intense Black 7 гр.
11,35лв.

Код: LOR0690 | В наличност
1
Подарък за вас
Поръчайте 2 продукта на L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA или essie и ще получите 20% отстъпка, а при покупка на 3 продукта получавате 30%. Ако закупите продукти на тези марки на обща стойност над 60 лв., ние ще доставим цялата ви поръчка без такса за доставка и освен това ще опаковаме подарък, който можете да изберете в кошницата. Отстъпката ще бъде приспадната автоматично в кошницата ви.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim
Характеристика

Придайте на погледа си дълбочина и изискан вид с помощта на прецизен грим. Очната линия в писалката подчертава съвършената форма на очите ви и подчертава естествената им красота. С тънкия връх ще оформите перфектна линия с едно движение. Открийте чудото, което ще сътвори с очите ви съвършената очна линия. И вие ще успеете да я нанесете така, че да изглежда като изрисувана от професионалист.

Характеристики:

  • за изключително точно оформяне на очни линии
  • връх, широк 0,4 мм, за лесен и бърз резултат
  • идеална форма за лесно хващане
  • нанасяне с едно движение
  • подходяща за екстра прецизно гримиране
  • интензивен черен нюанс

Начин за нанасяне:
С внимателно движение нанесете очната линия в писалка L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim по дължината на миглите на горния клепач и оставете да изсъхне.

Характеристика

Цвят
черен
Консистенция
очна линия маркер
Ефект
матов

За марката L’Oréal Paris

Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.

Оценка L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim9