L’Oréal Paris Préférenceбоя за коса

1×
L’Oréal Paris Préférence боя за коса
L’Oréal Paris Préférence боя за коса

Описание на продукта L’Oréal Paris Préférence
Характеристика

Описание:
Luxury hair colour L'Oréal Paris Preference дава брилянтен блясък на косата Ви. Тя е лъскава и блестяща до 8 седмици. Формулата е обогатена с комплекс Hi-Shine и съдържа силно устойчиви оцветители. Пакетът включва и последно третиране, което обогатява косата с  UV  филтри и витамин Е. Косата Ви ще остане копринена и блестяща. С ултра интензивните дълготрайни цветове от серията Preference може да си подарите лукс, който косата Ви заслужава.

 Ефекти:

  • придава на косата брилянтен блясък
  • силно устойчив цвят до 8 седмици
  • дълготраен и ултра-интензивен цвят
  • копринена коса

Състав:

  • Комплекс Hi-Shine – осигурява брилянтен блясък на косата
  • UV защита и витами Е – за копринена и блестяща коса
  • силно устойчиви оцветители

Как се прилага:
Вариант 1: Нанесете върху естествена коса
За естествена или за коса, която не е била боядисвана повече от 3 месеца.  Преди нанасяне, навлажнете косата, без да я измивате.

Подготовка:
Сложете кърпа около раменетe си, за да предпазите дрехите. Използвайте ръкавици. Отворете бутилката с оцветителя и изсипете цялото съдържание в апликатора. Махнете капчката на апликатора и я разклатете силно. Отвъртете капачката веднага след смесване за да се избегне пропукване и увреждане на бутилката.

Нанасяне:
Нанесете върху цялата коса. Нанесете сместа първо върху корените. Разделете косата на малки части и използвайте върНеизползваната смес изсипете в канала. В случай, че боя попадне върху кожата Ви, почистете с влажен памук. Оставете боята да действа 30 минути. Никога не дръжте неизползваното количество боя, тъй като по този начин може да се напука бутилката. Сложете малко топла вода върху косата и нежно масажирайте. Оставете косата за 2 минути. Изплакнете обилно. Защитете цвета и блясъка на Вашата коса и оставете тя да бъде мека и бляскава. Използвайте всяка седмица в продължение на 6 седмици.ха на апликатора. След това, разнесете по цялата коса, докато цвета стане наситен.

Вариант 2:
За коса, която вече е боядисвана. Преди нанасяне, навлажнете косата, без да я измивате.

Подготовка:
Сложете кърпа около раменета си, за да предпазите дрехите. Използвайте ръкавици. Отворете бутилката с оцветителя и изсипете цялото съдържание в апликатора. Махнете капчката на апликатора и разклатете силно. Отвъртете капачката веднага след смесване за да се избегне пропукване и увреждане на бутилката.

Нанасяне:
Нанесете върху цялата коса. Нанесете сместа първо върху корените. Разделете косата на малки части и използвайте върха на апликатора. Оставете за 20 минути. Нанесете по цялата дължина на косата Неизползваната смес изсипете в канала. В случай, че боя попадне върху кожата Ви, почистете с влажен памук. Оставете в продължение на 10 минути. Никога не дръжте неизползваното количество боя, тъй като по този начин може да се напука бутилката. Сложете малко топла вода върху косата и нежно масажирайте. Оставете косата за 2 минути. Изплакнете обилно. Защитете цвета и блясъка на Вашата коса и оставете тя да бъде мека и бляскава. Използвайте всяка седмица в продължение на 6 седмици.

Инструкции за безопасност: Прочетете преди употреба.
Този продукт не е предназначен за използване от лица под 16 години. Тест за алергия, трябва да се направи 48 часа преди нанасянето на боята дори и ако косата Ви вече е била боядисвана.

Важно: боята може да причини алергична реакция, която в някои редки случай може да бъде много тежка. За да намалите риска от такава реакция, от съществено значение е да следвате предпазните мерки по-долу:  Временните татуировки, могат да повишат риска от алергия.
Не използвайте ако: имате обрив на лицето или чувствителен и раздразнен скалп. Има ли ли сте някога алергична реакция след боядисване и при временни татуировки?

Как се прави тест  за алергия на кожата:
Махнете обеците си. Зад ухото използвайте памучен тампон напоен със оцветяващата смес, достатъчна за да покрие площ с размерите на стотинка. Повторете два или три пъти, като изчаквате да изсъхне преди следващото нанасяне. Оставете за 48 часа без да измивате, покривате или докосвате. Ако през този период, забележите някакви необичайни реакции, като сърбеж, зачервяване или подуване в зоната, в която е нанесен продукта не го прилагайте.

Специални предпазни мерки:
В случай на реакция по време на прилагане, като смъдене, възпаление, обрив или парене на скалпа, изплакнете веднага и прекратете използването. Ако имате задух, незабавно потърсете помощ. Преди боядисване на косата се консултирайте с лекар.
Ако по време на дните след нанасяне, сърбежът, зачервяването, петната по скалпа, подуването на очите и/или лицето продължат е препоръчително да се консултирате с лекар. Да се съхранява на места недостъпни за деца. Избягвайте контакт с кожата и очите. Да не се използва за боядисване на мигли и вежди. Изплакнете незабавно ако продуктът попадне в контакт с тях. Ако носите контактни лещи, ги извадете преди изплакване. Използвайте ръкавиците, които са в картонената кутия. Изплакнете добре косата след прилагането. Подготовката и нанасянето трябва да се провежда в добре проветрено помещение. Да не се вдишват и поглъщат изпаренията. За всички въпроси, свързани с Вашата чувствителност, се консултирайте с Вашия лекар. Не използвайте боята върху брада и мустаци или за някаква друга цел освен освен боядисване на косата. Избягвайте всякакъв допир с кожата. Изчакайте най-малко 2 седмици след боядисването, за да къдрите или изправяте косата. Не използвайте ако косата Ви е оцветявана с кана или с друг прогресивен цвят.

Следвайте листовката с инструкции.

Характеристика

Активни вещества
витамин E
Начин На Употреба
Боядисване на косата в домашни условия

За марката L’Oréal Paris

Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.

Оценка L’Oréal Paris Préférence