Long 4 Lashes Lash мултиактивен серум за мигли

1×
Long 4 Lashes Lash мултиактивен серум за мигли
Long 4 Lashes Lash мултиактивен серум за мигли
FX5 Formula 3 мл.
39,00лв.

Код: LFL4151 | В наличност
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 20.05.2021 г.

Описание Long 4 Lashes Lash

Мултиактивният серум за мигли Long 4 Lashes осигурява по-голяма гъстота на миглите, предотвратява падането и оредяването им и дълготрайно ги укрепва.

Характеристики:

  • интензивно укрепва и подхранва миглите в дълбочина
  • спомага за постигане на съблазняващ и красив поглед
  • лесно се нанася и не дразни кожата около очите
  • подходящ за жени с перманентен грим
  • подходящ за жени с удължени мигли
  • подходящ за носещите контактни лещи

Начин за нанасяне:
Нанасяйте на внимателно почистени от грим очи, покрай линията на горните и долните клепачи. Старателно избягвайте пряк контакт с очите. За постигане на максимален ефект използвайте в продължение на 6 месеца, всеки ден преди лягане.

За постигане на траен ефект. След това продължавайте да използвате 3-4 пъти седмично.

За марката Long 4 Lashes

Козметиката Long 4 Lashes предлага специална козметична грижа за безупречна кожа, мигли, вежди и коса. Иновативната система от активни вещества, максимално подкрепя регенерацията и здравия външен вид. Уникалната формула на отделните продукти е тествана от дерматолози и алерголози, а козметиката за очи, от офталмолози.

Марката Long 4 Lashes се фокусира върху най-новите изследвания за прилагане на козметика, отстраняваща причините за неприятните проблеми, като загуба на коса и мигли, изтъняване на веждите, замърсена кожа и други. Създадените серуми съдържат високо концентрирани полезни съставки, които активно въздействат в зоната на прилагане.

Long 4 Lashes е козметика за здраве и красота, която е достъпна и на нашия пазар. Ползвайте специалната козметика, която ще ви помогне да реши проблемите и ще подкрепи здравето и красотата на кожата, миглите, веждите и косата!

Оценка Long 4 Lashes Lash1