Преминете към основното съдържание

Lab Series

Lab Series

Иновативна, висококачествена и максимално ефикасна грижа, разработена по мярка за мъжката кожа – това е козметиката Lab Series, която помага на мъжете по цял свят да изглеждат и да се чувстват възможно най-добре.

Историята на марката Lab Series започва още през 1987 г. Философията ѝ изхожда от убеждението, че мъжката и женската кожа са много различни, следователно и нуждите им са различни. Затова мъжете имат нужда от козметични продукти, създадени по мярка за тяхната кожа. Lab Series предлага на мъжете решения, основаващи се на развити технологии, научни изследвания и дългогодишен опит. Марката обръща особено внимание и на начина, по който мъжете се отнасят към грижата за кожата си и отчита как мъжете искат да използват козметиката.

В портфолиото на марката Lab Series ще намерите всичко необходимо за цялостната грижа за кожата. Изпробвайте например крема Lab Series Instant Filter Moisturizer, който изравнява тена на кожата, почистващата грижа Lab Series Multi-Action Face Wash, която перфектно освобождава порите и избавя кожата от замърсявания, или приятния балсам за след бръснене Lab Series Shave.

пълен текст скрий текста