Крем за бръснене

Най-продавани

Открийте най-добрите кремове за бръснене

Лесно и бързо бръснене без раздразнения? Изберете крем за бръснене в тубичка, практичен стик или картонена опаковка и дребните ожулвания или зачервявания вече няма да ви притесняват.

Защо да използваме крем за брада

  • Кремовете за бръснене омекотяват косъмчетата на брадата и предотвратяват триенето между самобръсначката и кожата при бръснене. Освен това предпазват от раздразнения или нараняване на кожата.
  • Кремовете за бръснене са идеални за мокро бръснене на брадата с бръснач, машинка или класическа самобръсначка.
  • Кремообразната консистенция на продуктите за бръснене улеснява нанасянето им, което е подобно на нанасянето на пяна за бръснене.Същевременно позволяват лесно плъзгане на ножчето.
  • Освен това много кремове за брада изпълняват и функцията на продукт за грижа за лицето, имат успокояващ ефект и хидратират и подхранват кожата. Ето защо са идеален избор за чувствителна или суха кожа.

Нашият съвет: За равномерно нанасяне на крема за бръснене използвайте навлажнена четка за бръснене.

Крем преди бръснене

Ако брадата ви е много твърда или гъста, опитайте и специалния крем преди бръснене. Омекотява косъмчетата и подготвя кожата ви за бръсненето. Кремовете преди бръснене – както подсказва и името им – се нанасят преди класическите продукти за бръснене, като първа стъпка от рутината, свързана с бръсненето.

На notino.bg ще намерите богат избор от кремове за брада Proraso, American Crew или Weleda и други за чувствителна кожа или твърда брада. Не забравяйте и за старателната грижа след бръсне и използвайте балсами или афтършейв.