Комплект за нокти

Най-продавани

Комплект за нокти: Всичко за красивия маникюр в една опаковка

Похвалете се със съвършен маникюр и педикюр. С професионалния комплект за маникюр ще успеете да го направите и от удобството на дома! В една опаковка ще намерите всичко, от което имате нужда за лакиране и ноктопластика, или за оформяне на кожичките на ноктите. Достатъчно е само да изберете!

Какви комплекти за маникюр ще намерите при нас?

Търсите професионален стартов комплект за гел лак? Комплект за изграждане на нокти? Или просто копнеете за колекция разноцветни лакове за нокти? Изберете стартов комплект за маникюр според желанията си!

  • Комплектът за маникюр по правило съдържа ножичка и нокторезачка за изрязване на ноктите, пила за съвършеното им оформяне, пинсета или уред за отстраняване на кутикула. При нас ще намерите както комплект за ноктопластика за жени, така и стилни комплекти за маникюр за мъже, които са подходящи и за подарък.
  • Качественият комплект гел лакове ще ви предложи цветна палитра, от която винаги да изберете най-добрия цвят за облеклото си или за настроението си в момента. Или комбинирайте повече лакове и се насладете на игрив маникюр, пълен с цветове. А ако искате да се радвате на лакираните нокти възможно най-дълго, потърсете комплект за гел лак в домашни условия с голяма издържливост.
  • Пълният комплект за гел лак освен гел лакове и UV или LED лампа за нокти по правило съдържа и пила, продукт за отстраняване на омазняването на ноктите и други аксесоари, необходими за ноктопластика с гел лак. При нас ще намерите както евтини комплекти за гел лак за начинаещи, така и за доказани професионалисти.

Нашият съвет: Подаръчният комплект лакове за нокти ще зарадва всяка приятелка, сестра, любима или майка, която държи на перфектния маникюр. Без значение дали търсите луксозен комплект за маникюр, комплект за ноктопластика или комплект гел лакове, при нас ще намерите най-доброто от любимите марки Zwilling, Semilac Paris или Bohemia Crystal. Наслаждавайте се на съвършен маникюр всеки ден!