Skip to main content

KneippFor you подаръчен комплект (за вана)

Kneipp For you подаръчен комплект (за вана)
Kneipp For you подаръчен комплект (за вана)
12,90лв.

В наличност | Код: KNP05622

сол за релаксираща вана 4 бр.

1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Солите за вана Kneipp For you създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.

Комплектът съдържа:

  • сол за релаксираща вана 4 бр.

Характеристики:

  • омекотява и придава нежност
  • има релаксиращ ефект
  • регенерира кожата
  • ухае приятно

Начин на употреба:
Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори.

Характеристика

Консистенция
пудра
Тип кожа
за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект

Немската марка Kneipp носи името на своя основател- свещеник Себастиян Кнайп (1821 - 1897).  Той през целия си живот активно се е интересувал от хидротерапията и други методи на природната медицина. Днес, Kneipp все още черпи от Себастиановото холистично учение и на пазара представя широка скала от интересни продукти. Предложенията на тази марка обхваща например първокласна козметика и хранителни добавки.

Марката Kneipp се основава на факта, че поставя огромен акцент върху ефективността и безопасността. Продуктите Kneipp са разработени в тясно сътрудничество с реномирани експерти в различни области ( дерматология, алергология, микробиология...), а всеки продукт преди представянето си на пазара преминава през стриктни контролни тестове.

В състава на кремовете, мехлемите, душ-балсамите и др. продукти на Kneipp ще откриете екстракти от растения като жасмин, мента, лайка, мащерка и розмарин. Голяма популярност сред потребителите имат продуктите с грижа към сухата и чувствителна кожа, в която са събрани благодатните свойства на бадемовите цветове.

Марката Kneipp с течение на времето става синоним на ефективност и иновация. Не е за учудване, че продуктите на нато марка спечелват множество престижни награди. Марката ще оценят всички които не само искат да бъдат красиви, здрави и пълноценни, но търсят качество на разумни цени и желаят да забавят процеса на стареене.