Kérastase Genesis

Косопадът притеснява до 88% от жените по света. Затова марката Kérastase решава да приложи революционен подход в борбата с този проблем. От фирмата се свързват с експерти от областта на дерматологията, храненето и грижата за косата. Те заедно създават двойнодействащ план за всеки тип коса и всяка причина за нейното опадане или накъсване.

пълен текст скрий текста

ФИНА КОСА

Фината коса често губи своята здравина и устойчивост и, заради крехката си структура, е податлива на опадане. Продуктите за фина коса Genesis предлагат най-доброто решение под формата на деликатно, но същевременно ефективна грижа.

разберете повече

пълен текст скрий текста

КОСА С ДЕБЕЛ КОСЪМ

Лесно може да започнете да пренебрегвате косата с дебел косъм, защото знаете, че е устойчива на външни въздействия. Гъстата и силна коса обаче изисква допълнителни грижи, които да гарантират, че косъмът е подсилен и няма да се стигне до накъсване. 

разберете повече

пълен текст скрий текста

МАЗНИ КОРЕНИ, СУХИ КРАИЩА

Корените на косата трябва да са здрави, за да може косата да расте и да е жизнена. Продуктите от серията Genesis са подходящи и за бързо омазняваща се коса. Те нежно премахват натрупалия се себум и едновременно с това хидратират косъма по цялата му дължина. 

разберете повече

пълен текст скрий текста

В разработката на серията Genesis участват консултантката по хранене, д-р Меган Роси (Megan Rossi), специалистът в грижата за косата, Дейвид Лукас (David Lucas) и дерматоложката, д-р Лора Скот (Laura Scott).

пълен текст скрий текста