За марката KENZO

Френската модна къща Kenzo съчетава най-доброто както от традиционния азиатски стил, така и от европейската луксозна мода. Тази престижна марка е основана от японския дизайнер Kenzo Takada (Кензо Такада) в началото на 70-те години. Благодарение на модните списания на своите сестри, той бива завладян от модата и се премества от Токио в Париж, където бързо става известен със смелите модели и великолепните ревюта.

 

Първият парфюм Kenzo е представен през 1988 година и също като всички следващи парфюми Kenzo, той отразява екзотичния мотив, който дизайнерът обожава. Дамските и мъжките парфюми Kenzo са типични нетрадиционни комбинации на ароматните съставки, благодарение на които завладяват сърцата на мнозина. Емблематични днес са цветната парфюмна вода Kenzo Flower и изразителната и сладка Jungle L'Élephant.

Марката Kenzo е непрестанно една от тези, които задава тенденциите в света на модата и парфюмите. Тя се ангажира с креативни проекти, сътрудничи с млади творци и търси вдъхновение от пъстротата на света около нас.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра
Най-продавани