Кайсиево олио

Най-продавани

Ще е жалко да го използвате само в кухнята. Кайсиевото олио е изключително подходящо като грижа за лице, тяло и коса. То е основен играч в битката против акнето. Уверете се върху собствената си кожа, какъв е ефектът на кайсиевото олио!

Кайсиево масло за коса

Маслото от кайсиеви ядки успокоява раздразнената кожа, включително и тази на главата. Освен това ревитализира сухата и късаща се коса. Ако от време на време си правите маска за коса с него, скоро ще се радвате на здрава и блестяща грива.

Кайсиево масло за кожата на лицето

Кайсиевото масло е подходящо за всеки тип кожа на лицето, дори и ако е много чувствителна, както и за деца. Тъй като има регенериращ и антиоксидантен ефект, ще ви помогне и в момент, когато ви измъчва акне или екзема. Освен това действа страхотно в борбата против стареенето! При редовна употреба намалява появата на бръчки и успокоява признаците на стареене.

Кайсиево масло за тяло

Кайсиевото масло е отговорът на сухата, напукана и раздразнена от слънцето кожа. Маслото снабдява кожата с висока доза витамин E и A, подхранва я и я регенерира. Със сигурност ще се влюбите във факта, че се абсорбира много бързо, както и в това, че не оставя мазно усещане.

На notino.bg ще намерите кайсиево масло Renovality, Saloos и други на страхотни цени. Изберете най-доброто.