Преминете към основното съдържание
Jovan Musk одеколон за жени
Jovan Musk одеколон за жени
Jovan Musk одеколон за жени
композицияжасмин, нероли, мускус, бергамот
Вид ароматЦветни, Дървесни

Луксозният дамски аромат Jovan Musk отлично ще допълни вашия спортно-елегантен стил и ще ви освежи приятно. Само няколко капки от парфюма са достатъчни за да придобиете самочувствие! Ароматът Musk ще подчертае вашата женственост и тайнсвеност за невероятно дълъг пероид от време.

Уникалните акорди от есенции на аромата Jovan Musk ще ви осигурят неочаквано изживяване. Oчарователните, старателно подбрани флорални нотки се смесват със сочни плодове. Сладникавата част на парфюма преминава в дървесни нотки, които създават пленително възхищение. Парфюмът Musk крие в себе мистерия на страстен аромат.  Необичайният парфюм Jovan можете да употребявате през целия ден. Благодарение на леките му и ефирни есенции ще го оцените предимно през пролетните и летни месеци.


Jovan Musk е елегантен, оригинален дамски парфюм, който е по-изключителен от останалите аромати. Търсите ли аромат, който ще ви превърне в мистериозна и елегантна жена? То тогава парфюмът Jovan Musk, който е женствен, очарователен, пленителен и неустоим, е предназначен точно за вас!

JovanMusk одеколон за жени

1×
Безплатна доставка
57,10лв.
По-изгодно с 45 %
96 мл.
31,10лв.

в наличност повече от 1 бр. | 32,40лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: JVN0585

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
Искам да науча повече за гравирането
СПИДИ
сряда 22.05.2024 г.
Лично получаване
още утре вторник 21.05.2024 г.