Преминете към основното съдържание

Illamasqua

Illamasqua

Зарежда ви със самочувствие така, че чрез грима си да покажете своята истинска същност. Такава е Illamasqua, британската марка за декоративна козметика, която още от основаването си залага на приобщаването и индивидуализма. Благодарение на неподражаемите съставки с интензивна пигментация продуктите ѝ позволяват да отпуснете юздата на въображението и да създадете перфектен, изразителен или нетрадиционен грим, точно според представите си.

Illamasqua се ражда най-напред като идея в главата на маркетинговия гуру от Англия Julian Kynaston (Джулиан Кинастън). Желанието му е да създаде марка с антиконформистко отношение и самоуверен стил, който да отхвърля конвенционалните схващания на козметичния свят, да насърчава и окуражава дръзко. През 2008 година той превръща идеята си в реалност и основава марката Illamasqua. Така на пазара се появяват фон дьо тени, ружове, бронзанти или четки, вдъхновени от субкултурите и алтернативната сцена. Основната линия е създадена от Arnold Langer (Арнолд Лангер), който залага на тъмната, забранена клубна и кабаретна сцена около 1920 година.

Illamasqua козметиката, която задава нови дефиниции в стандартите за красота, може да се превърне във вашия инструмент за дръзко себеизразяване. Кожата ви ще бъде съвършено изравнена с фон дьо тена Illamasqua. Ако копнеете за дълготраен матов финиш, опитайте фон дьо тена Illamasqua Skin Base. Ако все пак предпочитате ултра лекия грим, повече ще ви допадне фон дьо тенът Illamasqua Beyond Foundation. Сред бестселърите на марката са и основата за грим Illamasqua Hydra Veil, контуриращият молив Illamasqua Gel Sculpt или хайлайтърът Illamasqua.

пълен текст скрий текста