GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush прибираща се четка

GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush прибираща се четка
GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush прибираща се четка

Код: GUR10912 | Този продукт не е в наличност

Описание GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush

Копнеете за безупречен грим без компромиси? Ергономичната прибираща се четка Guerlain L’Essentiel Foundation Brush е разработена в работилницата на дизайнера Матю Леаньор (Mathieu Lehanneur) за лесно и интуитивно нанасяне на фон дьо тена, което всеки път води до перфектен, естествен резултат.

Калъфът предпазва четката от увреждане и замърсяване, като я прави идеален аксесоар при пътуване. Резултатът е перфектно нанесен фон дьо тен без черти и в труднодостъпните зони, като областта около очите. Искайте повече от четката си за фон дьо тен – искайте Guerlain L’Essentiel Foundation Brush.

Характеристики:

 • четка за фон дьо тен от синтетични влакна
 • нанася основата равномерно и без черти
 • оставя естествен ефект на втора кожа
 • има ергономичен дизайн
 • лесно се почиства
 • влакната не падат
 • идеална при пътуване

Резултати от проведен тест:
→ 33 жени тестват четката в продължение на 1 седмица

 • с помощта на четката фон дьо тенът се нанася бързо и прецизно
 • четката нанася фон дьо тена равномерно, без черти и остри граници
 • фон дьо тенът изглежда естествено върху кожата
 • четката се почиства лесно и влакната ѝ не падат

Начин на употреба:
Преди самото нанасяне на фон дьо тена събудете кожата и я подгответе. Леко потупайте с четката от вътрешния ъгъл на окото към ухото и след това надолу към брадата. След това нанесете върху четката желаното количество фон дьо тен и поставете върху лицето пет точки – на челото, носа, брадата и двете бузи. След това с помощта на четката размажете фон дьо тена и с потупвания нанесете върху кожата от средата в посока навън, докато не получите естествен резултат.

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush