GUERLAIN Chamade тоалетна вода за жени

GUERLAIN Chamade тоалетна вода за жени
GUERLAIN Chamade тоалетна вода за жени
75 мл.
118,30лв.

Код: GUR14160 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание GUERLAIN Chamade
Състав

Плодова, цветна и ориенталска. Динамична, енергична и в същото време съблазнителна. Такава е тоалетната вода Guerlain Chamade, чиято ароматна композиция, буквално изпълнена с хиляди цветя, е тържество на любовта. Тя е сякаш създадена за романтичната и смела жена, която спокойно следва гласа на сърцето си.

  • плодово-цветен ориенталски аромат 
  • част от колекцията Guerlain Patrimoine 
  • първият аромат с пъпки на касис

Съставки на аромата
Главна роля в ароматната композиция на този уникален аромат играят зелено-плодовите нотки на пъпки от касис, освежени от хармоничния аромат на зюмбюл. В основата на аромата ще усетите жасмин, гурме ванилия и топло сандалово дърво.

История на аромата
Тоалетната вода Chamade е част от колекцията Guerlain Patrimoine – сбирка уникални парфюми, които Guerlain се стреми да запази за бъдните поколения. Колекцията се създава вече повече от сто години и в създаването ѝ са участвали 5 поколения опитни парфюмеристи. В ароматната композиция на Chamade за пръв път в историята се използват пъпки от касис. Флаконът е украсен с култовия мотив 69 пчели, характерен за къща Guerlain.

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

композиция
жасмин, сандалово дърво, пъпки на френско грозде, ванилия, зюмбюл
Вид аромат
Ориенталски, Плодови, Цветни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Chamade