Gillette Fusion5 Proglide Power Резервни остриета

2×
Gillette Fusion5 Proglide Power Резервни остриета
Gillette Fusion5 Proglide Power Резервни остриета
4 бр.
37,19лв.

Код: GIL0087 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Gillette Fusion5 Proglide Power

Толкова перфектно гладка кожа след бръснене, че кожата ви дори няма да го усети? Точно това предлагат резервните бръсначи Gillette Fusion5 Proglide Power. Уникалните 5 остриета с прецизен тример от другата страна гарантират перфектно бръснене на всяка брада, включително и в трудно достъпните зони (като например около носа). В допълнение, остриетата са много тънки и фини и предотвратяват дърпането или разкъсването на косъмчетата по време на бръснене.

Специалната емолиентна лента съдържа водоразтворими лубриканти, които улесняват плъзгането на острието по кожата, като по този начин я предпазват от раздразнение и нараняване. Противоплъзгащата част на противоположната страна на острието пък премахва излишните пяна или гел при бръснене и гарантира оптимален контакт на бръсначката с кожата. Подарете си максимално прецизно бръснене всеки ден.

Характеристики:

  • 5 остриета с приятна повърхност за удобно бръснене без дърпане и разкъсване
  • тример в задната част за бръснене на трудно достъпни места
  • емолиентната лента предпазва кожата от раздразнения и улеснява бръсненето
  • микро гребенът насочва косъмчетата директно към острието
  • ножчето остава остро при употреба от около 1 месец
  • съвместими с всички дръжки Gillette Fusion 5

Начин на употреба:
Поставете ножчето върху бръсначката и го закрепете чрез щракване.

За марката Gillette

p>Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Fusion5 Proglide Power2