Преминете към основното съдържание

Насладете се на безупречна кожа на лицето на качествено ново ниво!

LUNA™ 4: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ, ЗДРАВОСЛОВНО ОЗАРЯВАНЕ, БЕЗУПРЕЧНА ПОДГОТОВКА

Насладете се на рутинна грижа за кожата, която ще ви помогне лесно да се справите с признаците на стареене и да постигнете чиста и видимо по-сияйна кожа със здрав вид. LUNA™ 4, е идеално адаптирана към нуждите на вашата кожа, като предлага избор от режими за нежно, редовно или дълбоко почистване, както и стягащи масажни процедури. Тя е незаменима част от домашната грижа за кожата на лицето с професионални резултати.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

✔ Персонализирано почистване   

✔ Стягащи масажи, ръководени от приложението   

✔ Релаксиращи пулсации T-Sonic™

✔ До 600 използвания с едно зареждане през USB     

✔ Ултра хигиеничен силикон   

✔ Избере си един от моделите Sensitive, Balanced или Combination в зависимост от типа на вашата кожа

КАК ДА ПОЧИСТВАМЕ КОЖАТА С LUNA™ 4:

1. ОТКЛЮЧЕТЕ УСТРОЙСТВОТО
Започнете с отключване на устройството и регистрация на гаранцията чрез приложението FOREO For You.
2. НАНАСЯНЕ НА СРЕДСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ
Навлажнете лицето и нанесете обичайното си средство за почистване на лице. За оптимални резултати препоръчваме FOREO Micro-Foam Cleanser. След това намокрете LUNA™ 4.
3. НАСТРОЙКИ
Включете устройството с натискане на универсалното копче. С помощта на копчетата на устройството можете да изберете режим за нежно, редовно или дълбоко почистване за различни области на лицето и шията. 
4. ПОЧИСТВАНЕ 
С кръгообразни движения плъзгайте силиконовите точки за допир от предната страна на LUNA™ 4 по лицето/шията, докато почистите кожата.

 

След като приключите, натиснете универсалното копче, за да изключите устройството (или то се изключва автоматично след 1 минута). След това изплакнете лицето/шията и самото устройство.

пълен текст скрий текста

КАК ДА СТЕГНЕТЕ КОЖАТА СИ С ПОМОЩТА НА LUNA™ 4:

1. НАНАСЯНЕ НА ПРОДУКТ ЗА ГРИЖА

Нанесете на чиста и суха кожа тънък слой FOREO SERUM SERUM SERUM или избран от вас продукт за грижа.
2. АКТИВИРАНЕ НА МАСАЖ 
Включете устройството с едно натискане на универсалното копче. След това с двойно натискане на универсалното копче активирайте стягащ масаж. Получете достъп до ръководени процедури със стягащ масаж или приспособете масажа за себе си с помощта на приложението FOREO. 
3. СТЯГАНЕ НА КОЖАТА 
Внимателно плъзнете задната страна на устройството от средата на лицето в посока навън и нагоре. Ако е необходимо, плъзнете по скулите и челото или по челюстта и шията.

 


4. ПРИКЛЮЧВАНЕ
Устройството се изключва автоматично след 1 минута или след приключване на ръководената грижа. Продължете с хидратиращ крем или другите продукти, които използвате в обичайните си процедури за грижа за лицето.

пълен текст скрий текста

LUNA™ 4 mini: ЧИСТА, СИЯЙНА, ЗДРАВА КОЖА. ВСЕКИ ДЕН

Представяме ви основна ежедневна грижа за вашата кожа. Това смарт устройство може и да е в мини размер, но е задължително за всеки любител на грижата за кожата на лицето. То гарантира почистване на лицето без усилие, здрава и сияйна кожа само за 1 минута! Предлага двузонова глава на четката и бърз 30-секунден режим Glow Boost за максимално удобство. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

✔ T-Sonic™ пулсацията почиства и масажира

✔ със 17 % по-мека от LUNA™ mini 3   

✔ Ултра хигиеничен силикон

✔ До 500 използвания с едно зареждане през USB     

✔ Режим Glow Boost       

✔ Устойчив дизайн без нужда от резервни части – завинаги

НАЧИН НА УПОТРЕБА

1. ОТКЛЮЧЕТЕ УСТРОЙСТВОТО
Започнете с отключване на устройството и регистрация на гаранцията чрез приложението FOREO For You.
2. НАНАСЯНЕ НА ПОЧИСТВАЩО СРЕДСТВО
Навлажнете лицето и нанесете обичайното си средство за почистване на лице. За оптимални резултати препоръчваме FOREO Micro-Foam Cleanser. След това навлажнете LUNA™ 4 mini
3. ПОЧИСТВАНЕ
Включете устройството с натискане на универсалното копче. При необходимост може да активирате 30-секунден режим Glow Boost с двойно натискане на универсалното копче. След това с кръгообразни движения плъзнете уреда по лицето/шията, докато почистите кожата.
4. ИЗПЛАКВАНЕ
След като приключите, натиснете универсалното копче за изключване на устройството (или то се изключва автоматично след 1 минута). След това изплакнете лицето/шията и самото устройство.

LUNA™ 4 go: ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА СВЕЖА И СИЯЙНА КОЖА ПРИ ПЪТУВАНЕ

Почистване на кожата за една минута и без усилие? Готово. Целенасочен стягащ масаж на лицето? Разбира се. Лек и компактен уред, подходящ и за пътуване? Без проблем. Свежа, сияйна и здрава на вид кожа? Да!   

LUNA™ 4 go е идеална за моментите, когато наистина имате нужда да почистите лицето си, дори да сте навън – след изпотяване във фитнеса, дрямка в самолета или релакс на плажа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

✔ T-Sonic™ пулсацията почиства и масажира

✔ 8 регулируеми интензивности

✔ Ултра хигиеничен силикон

✔ с 38 % по-мека от LUNA™ go     

✔ Подходяща за пътуване, със заключване     

✔ До 300 използвания с едно зареждане през USB

НАЧИН НА УПОТРЕБА

1. НАНАСЯНЕ НА ПОЧИСТВАЩО СРЕДСТВО
Навлажнете лицето и нанесете обичайното си почистващо средство. За оптимални резултати препоръчвамe FOREO Micro-Foam Cleanser. След това навлажнете LUNA™ 4 Go
2. ПОЧИСТВАНЕ
С натискане на универсалното копче включете устройството. Може да коригирате интензивността на пулсацията T-Sonic™ с помощта на копчетата + и -. След това с кръгови движения плъзнете уреда по лицето/шията, докато почистите кожата. 
3. ИЗПЛАКВАНЕ
След като приключите, натиснете универсалното копче за изключване на устройството (или то се изключва автоматично след 1 минута). След това изплакнете лицето/шията и самото устройство.
4. МАСАЖ (по желание)
Нанесете на чиста и суха кожа тънък слой от FOREO SERUM SERUM SERUM или избран от вас продукт за грижа.

 

С едно натискане на универсалното копче включете устройството. Нежно плъзгайте със задната страна на устройството от средата на лицето в посока навън и нагоре. Ако е необходимо, плъзнете по скулите и челото или по челюстта и шията.

пълен текст скрий текста