Eucerin Hyaluron мъгла за лице с хидратиращ ефект

Eucerin Hyaluron мъгла за лице с хидратиращ ефект
Eucerin Hyaluron мъгла за лице с хидратиращ ефект
150 мл.
29,90лв.

Код: EUC03597 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Eucerin Hyaluron
Характеристика

Кожата ви е напрегната, чувствителна и бледа на вид? Възможната причина е недостатъчната хидратация, която нарушава защитната бариера на кожата. Ефикасно решение е мъглата за лице с хидратиращо действие Eucerin Hyaluron, която интензивно подхранва кожата. Резултатът е гладка, мека и сияйна кожа.

Характеристики:

  • мъглата за лице осигурява мигновена и дълготрайна хидратация
  • подхранва областта на лицето, шията и деколтето
  • кожата остава гладка, еластична и озарена
  • подобрява собствената хидратираща система на кожата
  • разпространява влагата равномерно
  • подходяща за ежедневна употреба

Съставки:

  • хиалуронова киселина – свързва водата и я задържа в кожата
  • глюко-глицерол – активира хидратиращата мрежа на кожата
  • без парфюми

Начин за нанасяне:
Използвайте хидратиращата мъгла от разстояние 20 см и нанесете в областта на лицето, шията и деколтето. Оставете 2–3 минути да засъхне и след това леко подсушете. Избягвайте пряк контакт с очите.

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна, за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация

За марката Eucerin

Дермокозметичната марка Eucerin е световен лидер в своята област. Тя основава проучванията и развитието на продуктите си на най-новите научни познания и тясното сътрудничество с дерматолозите. Благодарение на това марката предлага продукти, които имат допълнителен медицински ефект, отразяват съвременните изисквания, отговарят на най-високите дерматологични стандарти и уважават нуждите на различните типове кожа.

Козметиката Eucerin има вече повече от 100-годишна история, по време на която се е научила максимално да разбира процесите в кожата. Култовият регенериращ балсам Eucerin Aquaphor е представен за пръв път през 1925 г. и оттогава успехът му непрекъснато расте. Липсата на вода и универсалната употреба са само 2 от множеството му предимства. Продуктите от колекцията Eucerin Hyaluron Filler пък са изобщо първата козметична грижа в света, за която е доказано, че подсилва ефекта на естетическите операции с хиалуронова киселина.

Независимо от това, дали си изберете крем Eucerin, специална слънцезащитна грижа, или щадящ шампоан Eucerin, марката има една ясна цел – винаги да намира най-доброто решение за здрава и красива кожа.

Оценка Eucerin Hyaluron