Escentric MoleculesEscentric 01 тоалетна вода унисекс

1×
Escentric Molecules Escentric 01 тоалетна вода унисекс
Escentric Molecules Escentric 01 тоалетна вода унисекс
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
174,00лв.

Спестете 20%
100 мл.
139,00лв.

Код: ECN0050 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Escentric Molecules Escentric 01
Състав

Понесете се на крилете на аромата на оригиналността и въображението. Унисекс тоалетната вода Escentric Molecules Escentric 01 разгръща воала на парфюмерията, за да достави удоволствие на всички любители на дървесните аромати, които имат по-широк кръгозор и обичат да опитват нови, непознати неща.

  • унисекс ухание за жени и мъже
  • цветно-дървесен аромат
  • подходящ за всеки ден целогодишно

Съставки на аромата
Основният компонент на аромата е Iso E Super®, ароматна молекула, която се отличава с меки, дървесни нотки и придава кадифено докосване на композицията с мистериозната си дълбочина. Важна роля играят и акордите на ирис, сочен амалфийски лимон и леко пикантен розов пипер. Вместо традиционна пирамидална композиция, Escentric 01 се фокусира върху трайните нотки на топъл мускус и дърво в основата.

История на аромата
Escentric 01 e цветно-дървесен мускусен аромат за жени и мъже на немската марка нишови парфюми Escentric Molecules, която е основана през 2006 г. в духа на традиционната парфюмерия. Берлинският парфюмерист Геза Шьон (Geza Schön) решава да стъпи на пазара със своята концепция, реагираща провокативно на начина, по който в днешно време се създават и продават парфюми. Идеята му е демистификация на целия процес. Всички парфюми с марката Escentric Molecules са абсолютно необичайни и провокативни.

Състав

композиция
розов пипер, ирис, Iso E Super
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Escentric Molecules

Когато през 2006 година парфюмите Escentric Molecules се представят на пазара, те се превръщат веднага в абсолютен световен феномен. Техният успех се скрива в съвършено уникалния състав, често изграден на силата на едно, единствено ароматно ухание. Именно този минимализъм прави ароматите Escentric Molecules изцяло необикновени.

Escentric Molecules слави парфюмерията като изкуство в химията. Aroma molekula Iso E Super, ключовият компонент на тези нишови парфюми, е сътворен в лабораториите още през 1973 година.

Парфюмерийният свят не му обръща особено внимание, докато първично не го изолира берлинския парфюмерист Geza Schoen (Геза Шоен). Той създава два аромата – Escentric Molecules Molecule 01 и Escentric Molecules Molecule 02 – които са свързани именно с това много специално ухание.

Нишовите парфюми Escentric Molecules имат висока дълготрайност и са идеални за всеки, когото привличат екстравагантни и оригинални решения. Техният неомръзващ аромат на всяка кожа създава магията на неповторима история.

Оценка Escentric Molecules Escentric 011