EisenbergJ’OSE део-стик за жени

Eisenberg J’OSE део-стик за жени
Eisenberg J’OSE део-стик за жени
75 мл.

Код: EIS0256 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Eisenberg J’OSE
Състав

Съберете смелост и се оставете в ръцете на чувствеността! Отправете се на пътешествие до сърцето на парфюмерията и открийте дамския део-стик Eisenberg J'OSE. Този нежен, хипоалергенен дезодорант оставя кожата мека, гладка и ухаеща нежно. Без притеснения може да го ползвате веднага след бръснене или депилация.

Твърдият дезодорант, който е идеална двойка с парфюмната вода Eisenberg J'OSE, е ефективен в продължение на цели 24 часа. Веднага след нанасяне предпазва подмишниците ви от неприятна миризма.

Характеристики:

  • оставя кожата мека, гладка и приятно ароматизирана
  • може да се използва върху прясно обръсната/депилирана кожа
  • има хипоалергенно съдържание
  • не съдържа алуминиеви соли
  • без алкохол
  • дерматологично тестван върху чувствителна кожа
  • не оставя петна върху дрехите

Резултати от клинично и инструментално тестване:
още след първото нанасяне

  • понижение с 26% на причините за появата на миризма под мишниците

→ след използване в продължение на 1 седмица 

  • появата на миризма е намалена с 51%, а причините за поява на миризма – с 26%

Начин за нанасяне:
Използвайте дезодоранта върху почистената и суха кожа под мишниците.

Състав

Вид опаковка
cтик против изпотяване

За марката Eisenberg

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представлява съчетание на красотата и съвършенството, неподвластни на времето. Тя носи името на основателя си Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който с творческия си интерес и безкомпромисно отношение е вдъхнал на марката живот, страст и истинска чувственост.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато през 2000 г. основава своя собствена марка за красота, той създава свят, в който двете му големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни натурални съставки, луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто злато и, не на последно място, патентования комплекс Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при профилактиката и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на мечтите на твореца. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също така драгоценна, както и емоциите, които събужда.

Оценка Eisenberg J’OSE