EcoTools 360° Ultimate Blend™ комплект четкиза жени

EcoTools 360° Ultimate Blend™ комплект четки  за жени
EcoTools 360° Ultimate Blend™ комплект четки  за жени
33,90лв.

Код: ECT01403 | Повече от 5 бр. са в наличност

Четка за грим 1 бр. + четка за бронзант 1 бр. + четка за нанасяне на озаряваща пудра и за прикриване на несъвършенства по кожата на лицето 1 бр.

1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта EcoTools 360° Ultimate Blend™
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Четка за грим 1 бр.
  • четка за бронзант 1 бр.
  • четка за нанасяне на озаряваща пудра и за прикриване на несъвършенства по кожата на лицето 1 бр.

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката EcoTools

p>Марката EcoTools е позната със щадящия си подход към природата и поставя огромен акцент върху хармонията между козметиката и околната среда. Поради тази причина уникалните козметични четки EcoTools са произведени от суровини, които са бързо рециклируеми и по този начин имат малко въздействие върху природните ресурси.
Дръжките на четките Eco Tools са изработени от бамбук, а при добиването на косъмчетата не страдат никакви животни, защото са изработени от синтетични таклонови влакна. Металната пластина, която свързва косъмчетата с дръжката е изработена от рециклирани алуминиеви кенове.
Част от асортимента на марката Eco Tools са не само популярните козметични четки, но и други уникални козметични аксесоари и помощници като например лепящи мигли, масажни ръкавици, почистващи гъбички, пилинг-кисета и други. Подарете си истинско качество в синхрон с природата!

Оценка EcoTools 360° Ultimate Blend™