За марката Darphin

Дермокозметиката Darphin съчетава натурални, екологично добити суровини с най-модерните научни и технологични подходи. По този начин тя отговаря на съвременните тенденции, а в същото време се вдъхновява и от френската история. Защото още Мария Антоанета е харесвала въздействието на растителните серуми, етеричните масла и защитните кремове. В продуктите на Darphin всички тези вещества действат синергично, а при производството тази уникална триразмерна концепция непрекъснато се подобрява и усъвършенства.

 

„Лицето на жената е огледало, което отразява живота ѝ,“ твърди Пиер Дарфен (Pierre Darphin). Ботаник, дерматолог, майстор на рецептите и основател на тази луксозна марка френска козметика. Подарете и вие на кожата си индивидуализирана грижа от Darphin, която използва силата на чистите растителни есенции, които ще ви помогнат за още по-красиво „аз“.

Какво измъчва най-много вашата кожа? Какъв тип е тя? Какъв външен вид искате да постигнете? Козметиката Darphin работи с всички показатели като възраст, климат, храна и начин на живот, за да определи програма за грижа точно по мярка за вашата кожа. Подбирайки подходяща комбинация от 3 продукта – серум, ароматна грижа и крем – Darphin ви предлага наистина индивидуално решение. Освен това всички продукти ще ви спечелят не само с ефикасността си, но и с приятните текстури и леките си аромати, създаващи усещане за спокойствие и уют.

пълен текст скрий текста

Най-продавани