Преминете към основното съдържание

Darphin

Darphin

Изключително ефективната грижа за кожата на лицето Darphin съчетава натурални рецептури и уникални масажи, които лесно се превръщат в част от редовната рутина за грижа. Заедно те допринасят за красивата кожа на лицето, като действат от самата основа, и носят видими резултати.
 
Pierre Darphin (Пиер Дарфен) е ботаник, кинезитерапевт и едновременно с това майстор в сътворяването на ефективни рецептури. Той си поставя нелеката задача да открие най-чистите и концентрирани натурални есенции, за да използва силата им за създаване на грижа за кожата на лицето, която проявява действието си още в мига, в който се слее с кожата. Усилията му се увенчават с успех и той разработва продукти, които осигуряват необходимото подхранване за лицето.
 
Но Пиер Дарфен отива още по-далеч – той използва познанията си относно функционирането на мускулната и костната структура. Знаейки, че те оказват влияние върху кръвообращението, открива уникална техника за лицевите мускули – с кинезиомасажи, които подпомагат резултатите от нанесената грижа.
 
Козметиката Darphin и до днес използва изключително ефективни, изцяло натурални рецептури при създаване на продуктите си. Сред най-обичаните е серията за чувствителна кожа Darphin Intral. Хората с по-суха кожа най-често предпочитат колекцията Darphin Hydraskin, от която избират крема Darphin Hydraskin Light. Грижата за кожата на лицето Darphin се допълва и от редица чисти натурални Darphin масла за всички типове кожа на лицето, които се отличават и с прекрасен аромат.

пълен текст скрий текста