Cuba Red тоалетна вода за мъже

Cuba Red тоалетна вода за мъже
Cuba Red тоалетна вода за мъже
100 мл.

Код: CUB0008 | Този продукт не е в наличност

Описание Cuba Red
Състав

Cuba Red е мъжко ароматично ухание с тайнствени нотки на дървесина. Мъжът, използващ парфюма Red, е елегантен, софистициран и изключително харизматичен. Навсякъде оставя след себе си оригинален подчерк и всички остават впечатлени. 

Цялата композиция на аромата Cuba Red е съставена от изключително впечатляващи есенции.  Пленителният и невероятно възбуждащият аромат на тютюн се преплита съвършенно с различните подправки.  Този очарователен и съблазнителен микс от аромати е допълнен на края с очарователни дървесни нотки. Отличният мъжки парфюм на марката  Cuba можете да носите през целия ден.

Парфюмът Cuba представляват непринуденост и страст. Всичките аромати се крият в оригинални флакони, напомнящи формата на пура. Изразете Вашия стил и изпитайте усещането за комфорт с мъжкия аромат Cuba Red!

Състав

композиция
тютюн, дърво, подправки
Вид аромат
Шипрови, Дървесни

За марката Cuba

Парфюм Cuba | Cuba - аромат, вдъхновение и оригиналност. Марката Cuba обогатява уханието на напълно оригинални, високо качествени и достъпни френски парфюми както за мъже, така и за жени. Предлаганите парфюми Cuba винаги отразяват най-новите световни тенденции, които представят зашеметяващо оригинални колби и вдъхновяващи имена.
Производителите на парфюми Cuba не пропускат нито едно важно събитие в областта на ароматите, парфюмни търговски изложения в Париж, Болоня, Сао Пауло и Москва, следят модните тенденции и се вдъхновяват от пътуванията си.
Парфюмите Cuba винаги са оригинални и в красиви флакони, вдъхновени от известните кубински пури. Благозвучни са им имената като Cuba Carnaval, Cuba mexico Maya или CubaCity Holywood, предполагат, че това са аромати за любителите на оригиналност. Ароматите за мъже Cuba имат приятен състав от пресни нотки на  ориенталски тютюн. Дамските парфюми крият цветя и романтични нотки на пресни цитруси
С парфюмите от Cuba ще намерите вдъхновение на всички сетива.

Оценка Cuba Red