Преминете към основното съдържание

Cremo

За марката Cremo

Невероятна ефективност, първокласни съставки и фантастични резултати. Марка продукти за грижа за мъжете, които искат да изглеждат добре и да се чувстват по същия начин. За мъжете, които очакват повече от продуктите си за грижа и които държат на грижата за тялото и лицето, както и на начина, по който могат да изявят същността си или да повдигнат самочувствието си.

 

Трябва да бъдем най-добрите, за да се чувстваме възможно най-добре – това е мотото на калифорнийската марка Cremo. Cremo Company е козметична компания, която изхожда от традициите на миналото. Комбинира ежедневна автентичност и високоефективни съставки с луксозна грижа за лицето и тялото, за да предложи на клиентите си винаги перфектно изживяване.

Компанията Cremo е основана през 2005 година, а успехът ѝ се дължи на един единствен продукт – крем за бръснене. Основателят на компанията получава задачата да създаде най-добрия крем за бръснене, перфектен продукт, който не само да върши страхотна работа, но и да бъде достъпен за всеки. Така се ражда марката Cremo. Днес компанията Cremo предлага продукти, свързани с цялостната грижа за лицето и тялото на мъжете, като акцентът отново се поставя на ефективността, качеството и детайла – така, както е било в миналото.

Открийте луксозната грижа и превърнете ежедневната си рутина в ритуал, който ще очаквате с нетърпение. Кремът за бръснене Cremo Shave Cream ще ви помогне да се радвате на перфектно гладко бръснене, олиото за брада Cremo Beard Oil ще дари брадата ви с необходимата грижа. Тялото и сетивата ви ще бъдат освежени от енергизиращия душ гел Cremo Reserve Collection Palo Santo, а за косата ви ще се погрижи освежаващият шампоан Cremo Citrus & Mint Leaf 2in1 Cooling Shampoo.

пълен текст скрий текста