CollistarRossetto Unico® Lipstick Full Colour - Perfect Wear луксозно червило

2×
Collistar Rossetto  Unico® Lipstick Full Colour - Perfect Wear луксозно червило
Collistar Rossetto  Unico® Lipstick Full Colour - Perfect Wear луксозно червило

Разкрийте тайната на устните, които привличат като магнит. Луксозното червило Collistar Rossetto Unico® им придава перфектен, наситен цвят, с който ще бъдете просто неотразима. Уникалният екстракт от цвят на лотус осигурява дълготрайна издръжливост и приятно овлажнява нежната зона на устните. Направете впечатление на вечерно събитие или работна среща.

Характеристики:

  • придава на устните плътен цвят с метални отблясъци
  • предоставя средно до високо покритие
  • овлажнява и предпазва устните
  • дълготрайна издръжливост
  • нанася се лесно

Съставки:

  • екстракти от цвят на лотус и ачиоте – придават незабавна дълготрайна хидратация, предпазват от свободните радикали и замърсяванията

Начин за нанасяне:
Нанесете червилото по цялата повърхност на устните с внимателни движения. Ако търсите по-малко изразителен цвят, поставете от червилото върху пръста си и леко го потупайте върху устните.

Характеристика

Цвят
безцветен

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.