Burt’s Bees Care

козметичен пакет I.

Burt’s Bees Care козметичен пакет  I.
Burt’s Bees Care козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
30,90лв

Код: BUS0971 | в наличност повече от 1 бр.

тоалетно мляко за тяло с мляко и мед 25 гр. + балсам за ръце 8,5 гр. + дълбокопочистващ крем 20 гр. + крем за крака с кокос 20 гр. + Mint балсам за устни с витамин Е 4.25 гр.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 29.08.2019 г.
Burt’s Bees Care
козметичен пакет I. | 30,90лв

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа, нормална, суха
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Burt’s Bees

Грижете се за красотата си с помощта на натуралната козметика Burt´s Bees, дадена ни право от пчелите! Марката Burt´s Bees предлага изтински луксозни козметични продукти със съдържание на пчелно млечице, пчелен восък и мед. Тези натурални компоненти от света на пчелите се грижат перфектно за кожата на цялото ви тяло.
Burt´s Bees произвежда своите продукти от натурални съставки с помощта на много внимателни производствени процеси. Фирмата Burt´s Bees е създадена през 1980 г. в Мейн. Първоначално изработвала свещи от пчелен восък , а от 1991 г. започва да произвежда натурална козметика, която мигновено се превръща в хит. Сред предложенията на марката Burt´s Bees ще откриете кремове за лице с пчелно млечице, балсами за устни с мед, шампоани, подхранващи масла за тяло, кремове за ръце с пчелен восък, антиоксидантни кремове, дълбоко почистващи полинг продукти, озаряващи кремове и други уникални козметични изделия с ефекта на пчелните продукти.
Козметика Burt´s Bees не съдържа парабени и формалдехиди. Марката Burt´s Bees си сътрудничи с The Nature Conservancy, която се занимава със защитата на животинската среда и допринася за възстановяването на горската почва в Мейн.