BrushArt Professional Eye & Face Brush set Комплект четки с чантичка за жени

BrushArt Professional Eye & Face Brush set Комплект четки с чантичка за жени
BrushArt Professional Eye & Face Brush set Комплект четки с чантичка за жени

Код: BRU03602 | Този продукт не е в наличност

B1 четка за нанасяне на фон дьо тен + B3 четка за нанасяне на пудра + B4 четка за нанасяне на руж + B6 четка за сенки за очи + B7 четка за смесване

Описание BrushArt Professional Eye & Face Brush set
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • B1 четка за нанасяне на фон дьо тен
  • B3 четка за нанасяне на пудра
  • B4 четка за нанасяне на руж
  • B6 четка за сенки за очи
  • B7 четка за смесване

Характеристика

Тип комплекти
малка опаковка

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Professional Eye & Face Brush set