BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен I.

BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен I.
BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен I.
Ново
MINI ME - PINK 2 бр.
13,00лв.

Код: BRU03914 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
С покупката на продукти BrushArt над 20 лв. ще получите безплатна гъба с формата на капка.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта BrushArt Face Sponge set

Със сигурност нямате по-сладък продукт сред козметичните си помощници. Гъбичката за фон дьо тен BrushArt Face, заедно с мини версията ѝ, е част от комплект от две части. И двете ще се погрижат за безупречната ви ежедневна визия, защото притежават качества, благодарение на които ще нанасяте фон дьо тен без грешка.

Широката ѝ част е идеална за по-големи повърхности по лицето, тясната – за детайлите. Изключително прецизна работа с фон дьо тена ще ви осигури и мини гъбичката, която можете да използвате в областта под очите, но и на всяко друго място. Вече сте избрали фон дьо тена си? Значи от съвършения грим ви дели само този страхотен комплект.

Характеристики:

  • комплект гъбички за нанасяне на фон дьо тен и на други продукти за красота, в стандартен и мини размер
  • идеални за разпределяне по големи повърхности на лицето и за детайлно нанасяне на фон дьо тен
  • гримирането с тях е бързо, а мекият им материал ги прави приятни за кожата
  • не образуват петна и разпределят фон дьо тена добре върху кожата
  • след предварително намокряне изразходват само необходимото количество фон дьо тен
  • с модерен дизайн в розово, чудесни за подарък

Начин на употреба:
Преди употреба винаги намокряйте двете гъбички и ги изстисквайте. Нанасяйте фон дьо тен в посока от средата на лицето към краищата. За наистина перфектно поемане на продукта, леко притискайте гъбичката към кожата.

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Face Sponge set