Bourjois Velvet the Pencil стик-червило

3×
Bourjois Velvet the Pencil стик-червило
Bourjois Velvet the Pencil стик-червило

Описание Bourjois Velvet the Pencil
Характеристика

Придайте на устните си игрива чувственост. Стик-червилото Bourjois Velvet the Pencil събира в себе си предимствата на червило и молив. Леката текстура очертава устните ви с перфектна точност и ги обгръща в съвършен матов цвят. Подчертайте устните си лесно и с едно движение.

Характеристики:

  • придава на устните интензивен матов цвят
  • точно очертава линията на устните
  • прави устните по-плътни
  • издържа цял ден
  • хидратира
  • леката текстура се нанася лесно

Начин за нанасяне:
Просто очертайте линията на устните си и след това ги оцветете, като се движите от центъра към ъгълчетата.

Съвет от Notino:
Преди нанасяне на червилото използвайте основата за грим под червило Bourjois Fabuleux Lip Primer, за да удължите издържливостта на продукта.

Характеристика

Цвят
безцветен
Ефект
хидратираща, дълготраен

За марката Bourjois

Френската марка Bourjois, основана през 1863 г. от визионера Жозеф-Албер Понсен, специализира главно в декоративна козметика. Нейните първи продукти са восъчни фон дьо тен стикове, предназначени главно за нуждите на театралните актьори и носят забавни названия като „Jealous“ („ревнив“) или „Lovesick“ („копнеещ“).
Днес Bourjois предлага на пазара пъстра гама продукти - спирали, моливи за очи, червила, тоалетни млека, дезодоранти, душ гелове, парфюми и други - при което, предназначени предимно за жени. Непрестанно се придържа към своята оригинална философия да предлага на потребителите най-високо качество на разумна цена. Гримовете Bourjois са смели, изискани и елегантни и са подходящи за всеки повод и настроение. Ароматите изненадват със своята чувственост и интензивност.
Заслужава да се отбележи, че „по-малката сестра на Chanel“ (както Bourjois сама се представя) е буквално обсебена от цветове. В нейния каталог ще намерите 400 различни оттенъка, при което една четвърт от тях всяка година се променят в зависимост от актуалните тенденции. Голям акцент е поставен на дизайна на опаковките - Bourjois дори редовно изработва лимитирани серии за колекционери в стил vintage.
Bourjois се гордее с факта, че непрекъснато се стреми да разработва нови, иновативни продукти. Наред с други продукти е изобретила спирала с два края (Coup de Théâtre) и прахообразни сенки за очи в блестяща кутийка с вградена четка (Suivez Mon Regard). Не само професионалните гримьори и стилисти обичат да използват козметиката Bourjois, но и цяла поредица известни личности, като например Кейт Хъдсън, Джесика Симпсън, Кейт Мидълтън и членовете на популярната момчешка банда One Direction.
Марката Bourjois ще привлече всички, които желаят да изглеждат красиви, мечтаят да си създадат свой собствен отличителен имидж, креативни са и обичат гримирането.

Оценка Bourjois Velvet the Pencil3