Bourjois Le Duo Blush дуо руж

Bourjois Le Duo Blush дуо руж
Bourjois Le Duo Blush дуо руж
цвят 02 Roméo et Peachette 2.4 гр.

Код: BOU01680 | Този продукт не е в наличност

Описание Bourjois Le Duo Blush
Характеристика

Печеният руж Bourjois Le Duo Blush комбинира два цвята, които чудесно се допълват и предоставят на вашето лице естествено здрав и свеж вид.

Характеристики:

  • изразява скулите и придава на кожата здрав вид
  • подчертава контурите на лицето
  • лесен за приложение и перфектно се слива с кожата
  • фината и лека текстура улеснява нанасянето
  • включва вградено огледалце и четчица

Начин на употреба:
Първо нанесете с четчицата по-тъмната част от ружа върху бузите, а след това по-светлата част по дъгата на скулите. Разнесете до постигане на желания ефект.

Характеристика

Цвят
розов, оранжев

За марката Bourjois

Френската марка Bourjois, основана през 1863 г. от визионера Жозеф-Албер Понсен, специализира главно в декоративна козметика. Нейните първи продукти са восъчни фон дьо тен стикове, предназначени главно за нуждите на театралните актьори и носят забавни названия като „Jealous“ („ревнив“) или „Lovesick“ („копнеещ“).
Днес Bourjois предлага на пазара пъстра гама продукти - спирали, моливи за очи, червила, тоалетни млека, дезодоранти, душ гелове, парфюми и други - при което, предназначени предимно за жени. Непрестанно се придържа към своята оригинална философия да предлага на потребителите най-високо качество на разумна цена. Гримовете Bourjois са смели, изискани и елегантни и са подходящи за всеки повод и настроение. Ароматите изненадват със своята чувственост и интензивност.
Заслужава да се отбележи, че „по-малката сестра на Chanel“ (както Bourjois сама се представя) е буквално обсебена от цветове. В нейния каталог ще намерите 400 различни оттенъка, при което една четвърт от тях всяка година се променят в зависимост от актуалните тенденции. Голям акцент е поставен на дизайна на опаковките - Bourjois дори редовно изработва лимитирани серии за колекционери в стил vintage.
Bourjois се гордее с факта, че непрекъснато се стреми да разработва нови, иновативни продукти. Наред с други продукти е изобретила спирала с два края (Coup de Théâtre) и прахообразни сенки за очи в блестяща кутийка с вградена четка (Suivez Mon Regard). Не само професионалните гримьори и стилисти обичат да използват козметиката Bourjois, но и цяла поредица известни личности, като например Кейт Хъдсън, Джесика Симпсън, Кейт Мидълтън и членовете на популярната момчешка банда One Direction.
Марката Bourjois ще привлече всички, които желаят да изглеждат красиви, мечтаят да си създадат свой собствен отличителен имидж, креативни са и обичат гримирането.

Оценка Bourjois Le Duo Blush