Artdeco High Precision Liquid Liner течни очни линии

5×
Artdeco High Precision Liquid Liner течни очни линии
Artdeco High Precision Liquid Liner течни очни линии
Препоръчителна цена на дребно
36,00лв.

Спестете 17%
240.01 Black 4 гр.
29,80лв.

Код: ART1524 | В наличност
1
СПИДИ
петък 14.05.2021 г.
Лично получаване
петък 14.05.2021 г.

Описание Artdeco High Precision Liquid Liner
Характеристика

С течните очни линии Artdeco High Precision Liquid Liner винаги постигате прецизно гримиране. Уникалната high-tech четчица има много тънък и гъвкав връх, който гарантира лесно прилагане и перфектен резултат.

Характеристики:

  • позволяват интензивно и дълготрайно изразяване на очите
  • изсъхват бързо и имат фина лъскава текстура
  • черните като въглен пигменти осигуряват силно наситен цвят
  • high-tech четчицата е произведена от най-фините влакна

Начин на употреба:
Надлъжно очертайте линия по миглите от вътрешния ъгъл на окото в посока към външния. Според вашите предпочитания, изберете дали линията да бъде тясна или по-широка.

Характеристика

Цвят
черен
Консистенция
флуид

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco High Precision Liquid Liner5