Ароматни пръчици

Най-продавани

Ароматизирайте дома и офиса с любимото си ухание и се насладете на почивка от стреса на ежедневието. Ароматните пръчици създават приятна атмосфера, оказват положително влияние върху човешката психика, а също така служат като модерно допълнение към всеки интериор. Изберете луксозните ароматизирани пръчици Smells like Spell или Ashleigh & Burwood London!

Действие на ароматните пръчици

Ароматните пръчици може да се използват за ароматерапия, която се бори със стреса и умората с помощта на ухания. Те действат и като дезинфектанти. На notino.bg ще намерите аромати, които стимулират концентрацията, създават романтична атмосфера или усещане за комфорта на дома. Кои ще изберете вие?

Лесни за използване ароматни пръчици

Запалете върха на ароматизираната пръчица и издухайте пламъка, като оставите пръчицата да дими. Поставете я на твърда повърхност, в поставка за ароматни пръчици. Бъдете внимателни, ако в помещението става течение, има движение на деца или домашни любимци, които може да бутнат пръчицата.

За да постигнете оптимален ефект от натуралните ароматни пръчици за дома, се погрижете и за атмосферата, предразполагаща релакс. Заедно с пръчицата запалете и свещ, облегнете се на възглавница, завийте се с топло одеяло, направете си чай и почетете любима книга. Насладете се на кратък миг само за себе си.