Преминете към основното съдържание

Aramis

Aramis

 Изтънчеността, мъжествеността и най-високото качество никога няма да излязат от мода. Доказателство за това е и ароматът Aramis от едноименната марка – първият престижен мъжки аромат, продаван в търговската мрежа, който след десетки години на пазара и до ден днешен се радва на популярност благодарение на неостаряващия си характер.

Историята на марката Aramis започва в далечната 1964 г. Наречена е на името на един от тримата мускетари от легендарния роман на Александър Дюма. Композициите на ароматите Aramis често са в духа на дървесните или свежите цитрусови нотки, олицетворяват мъжествеността и изтънчеността и в създаването им участват изтъкнати световни парфюмеристи.

Изпробвайте например мъжката тоалетна вода Aramis Havana, която в миг ще ви пренесе в слънчева Куба, интензивния аромат Aramis New West, пълен с дървесни нотки или парфюма Aramis Calligraphy с уд и роза в главната роля. Заслужава внимание също тоалетната вода Aramis Tuscany Per Uomo, вдъхновена от живописната Тоскана. В портфолиото на марката не липсва, разбира се, и балсамът за след бръснене Aramis, който перфектно успокоява и в същото време ароматизира кожата.

пълен текст скрий текста