AmouageOpus V

Amouage Opus V
Amouage Opus V
100 мл.
704,00лв.

Код: AMU0171 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Amouage Opus V
Състав

Amouage Opus V е ориенталски цветен аромат за мъже и жени с дървесен и пудрен оттенък. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, е изключително интригуваща, иновативна и непреходно класическа и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Парфюмната вода Opus V принадлежи към луксозната колекция на марката Amouage. Library Collection включва десет парфюма, създадени като непреходни във времето ароматни приключения, които не отчитат моменталните модни тенденции. Всеки от забележителните, великолепни аромати от тази колекция, славна със своята цялостност, оригиналност и майсторство, е вдъхновен от спомените и значимите постижения по пътя на човека през живота. Парфюмните води Opus са означени с “кодове” от I до X, показателни за статуса им като цялостна творба в рамките на по-голямата колекция. Не се поддават на обикновена класификация, не отчитат пола и позволяват на притежателя им да създаде своята уникална история. Колекцията аромати Library Collection е поетична почит към изкуството да се живее.

Парфюмната вода Amouage Opus V е прекрасна, със силно въображение, вдъхновена от фрагментите на съвременния живот и начина по който знанието и информациите се разпространяват по Интернет. Този невероятен, интригуващ неокласически шедьовър на ароматното изкуство се отваря в главата със сурови красиви тонове на специален корен на ирис и уникален ром. В сърцето ухае роза, жасмин и ирис. Базовият аромат е създаден от агарово дърво, мускус от цивета и тонове на сухо дърво. Напълно гениалната и съвършено уравновесената ароматна композиция Amouage Opus V, перфектно въплъщава класическия подход към новото по небивал, интригуващ начин.

Парфюмната вода Amouage Opus V ще бъде оценена от жени и мъже, които предпочитат истински аромати с въображение, характеризирани с истинска непреходност. Завинаги ще привлече тези, които обичат цветно-дървесни аромати с ориенталски оттенък и разбира се ще очарова всеки, който умее да оцени истинското качество, оригиналност и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Opus V е подходяща за ден и вечер и то през цялата година. Винаги ще предостави на своя притежател докосване с непреходния стил и със своята уникалност и привлекателност надеждно ще му помогне да се открои от тълпата.

Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Opus V с привлекателно заоблени форми и красив матирано светъл цвят, със златни декоративни елементи, вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатство. Опаковката допълва особено стилова, с фина простота, изискана светла кутийка с оригинално изображение на печат.

Amouage Opus V - непреходен, класически и иновативен аромат, вдъхновен от влиянието на модерните средства за комуникация за разпространение на познанието.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ирис и корен, ром
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус от цивета, сухо дърво, агарово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Opus V