American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil омекотяващо масло за брада

American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil омекотяващо масло за брада
American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil омекотяващо масло за брада
50 мл.
16,90лв.

Код: ACR1449 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
сряда 10.03.2021 г.

Описание на продукта American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil
Характеристика

Продуктът за бръснене American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.

Характеристики:

  • помага за гладкото и прецизно бръснене
  • лесно плъзгане на самобръсначката по кожата
  • успокоява кожата

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Консистенция
олио
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil