Aēsop Jet Setкомплект за пътуване I. за жени

Aēsop Jet Set комплект за пътуване I. за жени
Aēsop Jet Set комплект за пътуване I. за жени

Код: AES0037 | Този продукт не е в наличност

Classic шампоан 50 мл. + Classic балсам 50 мл. + Geranium Leaf Body Clenser душ гел 50 мл. + Rind Concentrate балсам за тяло 50 мл.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип комплекти
малка опаковка

За марката Aēsop

Австралийската марка Aēsop осигурява първокласна грижа за лицето, косата и кожата на цялото тяло. Марката Aēsop е създадена в Мелбърн през 1987 година и предлага продукти с най-високо качество на растителна база и с акцент върху детайла и чувственото удовлетворение.

Козметичните продукти Aēsop са богати предимно на естествени антиоксиданти, които ефективно се борят с нежеланите въздействия на свободните радикали. Именно свободните радикали предизвикват преждевременно стареене на кожата и нездравословен вид. Насоченото локално приложение на антиоксидантите по лицето, кожата на тялото и косата спомага за възстановяване и защита на повърхностните клетки. Резултатът е здрав и младежки вид.

Всички козметични продукти Aēsop са тествани лабораторно и имат доказани безопасност и ефикасност. Грижете се за своята красота ефективно с уникалната австралийска козметика Aēsop!

Оценка Aēsop Jet Set