Adidas Dynamic Pulse тоалетна вода за мъже

Adidas Dynamic Pulse тоалетна вода за мъже
Adidas Dynamic Pulse тоалетна вода за мъже
50 мл.

Код: ADI0089 | Този продукт не е в наличност

Описание Adidas Dynamic Pulse
Състав

Adidas Dynamic Pulse е свеж мъжки аромат, помагащ на всеки мъж да намери усещане за жизненост, енергия и сила за предстоящия активен ден. Този уникален парфюм е предназначен за мъже – спортисти, които обичат да надминават границите. Ароматът Dynamic Pulse е изпълнен с актрактивност, младост и динамика. С уникалният си състав целево придава усещане за чиста енергия и ревитализира душата. Същевременно спомага за изразяване уникалността на личността. 

Връхните нотки на парфюма Adidas Dynamic Pulse се отварят с акорди на сочна мандарина заедно с искрящи листенца мента. В сърцевината се укрива прясна ябълка и зрънца Тонка. Опияняващата база се състои от животинска амбра и екзотично сандалово дърво.  Ексклузивният и дълготраен мъжки аромат Adidas ще оцените предимно при всички спортни активности.

Този динамичен, млад и атрактивен парфюм Adidas Dynamic Pulse е предназначен за уникални мъже, желаещи посредством аромата да изразят своята личност.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мента, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
зърна от тонка, ябълка
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, кехлибар
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Adidas

Парфюми Adidas | Adidas са известни предимно със спортни облекла, обувки и други аксесоари. Компанията е създадена  през 1925 г. от Adolf Dassler. Компанията с най-продаваните спортни стоки в света, навлезе и в парфюмния бранш. Adidas започва да продава свежи и спортни аромати, които са създадени съвместно с фирмата Coty. Сериите парфюми Adidas са много свежи и леки, което идеално пасва на характера на тази марка при спортните облекла.

Оценка Adidas Dynamic Pulse