Преминете към основното съдържание

3INA

За марката 3INA

Дръзка, забавна и без лимити или ограничения. Такава трябва де бъде красотата според испанската марка 3INA, която се насочва към декоративната козметика. Противопоставя се на предварително предначертаната, универсална дефиниция за очарование и предоставя пространство за себеизразяване. И всичко това чрез качествени, произведени в Европа продукти, с висока пигментация и дълготраен ефект.

 

Козметиката 3INA, произнасяно като Мий-на, се ражда през 2016 г. Основателите на марката – Pablo Rivera (Пабло Ривера) и Mark Eve (Марк Ив) решават да разбият стереотипния подход и да отхвърлят идеята, че един вид продукт трябва да е подходящ за всички. Ето защо започват да създават декоративна козметика в широка скала от нюанси така, че да подчертаят красотата на всички хора, без значение от цвета на кожата или пола. Според екипа на 3INA гримът трябва да бъде забавен начин, по който да изразяваме своята идентичност, култура или настроение, и едновременно да се зареждаме с увереността да опитваме нови неща.

Опитайте и вие продуктите, които говорят с езика на цветовете и ще събудят у вас артиста и дръзкия иноватор. Фон дьо тенът 3INA играе ролята на основа за грим, коректор и фон дьо тен, докато червилото 3INA The Blush придава на устните ви нежен розов оттенък. Ако не можете да си представите живота без изразителни устни, ще се влюбите в червилото 3INA Lipstick и дълготрайното 3INA The Longwear Lipstick. Усмивката ви ще заблести още повече с гланца за устни 3INA Lip Gloss. Естествената ви красота ще бъде съвършено подчертана и от спиралата 3INA The Build Up Mascara, очната линия 3INA Eyeliner или сенките 3INA Cream Eyeshadow.

w.

пълен текст скрий текста