Zendium Complete Protection

вода за уста без алкохол

Zendium Complete Protection вода за уста без алкохол
Zendium Complete Protection вода за уста без алкохол
13,90лв.

Спестете 10%
500 мл.
12,50лв.

Код: ZND1298 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт от категорията грижа за зъбите и ще получите мини паста за зъби MEDIBLANC с избелващ ефект като подарък.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 26.06.2019 г.
Zendium Complete Protection
500 мл. | 12,50лв.

Описание на продукта Zendium Complete Protection

Водата за уста Zendium Complete Protection не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.

Характеристики:

  • бори се срещу възникване на зъбен кариес
  • поддържа венците здрави
  • осигурява свеж дъх

Начин на употреба:
След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

За марката Zendium

Скандинавската марка Zendium, която през 1969 година е основана от микробиолога Dr. Henk Hoogendoorn (д-р Хенк Хогендорн), е специализирана в качествената грижа за зъбите. Тя е съсредоточена предимно към пастите за зъби, които по естествен начин предпазват устната кухина, подобно на самата природа.

Нашата уста съдържа система от ензими и протеини, които се грижат за нейната защита. Именно на основата на изследвания на тази система са разработени пастите за зъби Zendium, които са в съвършена хармония с устната кухина и възстановяват нейната естествена среда.

Клинично е доказано, че грижата за зъби Zendium предпазва устата, подсилва венците, предотвратява образуването на плака и гарантира свеж дъх. Пастите за зъби Zendium са фини, но ефективни и съдържат своя разпенваща съставка, която за разлика от обикновено използвания SLS е максимално щадяща към меката тъкан.

Продуктите на марката Zendium за грижата за устната кухина се препоръчват от водещите стоматолози. Следователно пастата за зъби Zendium, не би трябвало да липсва от вашата баня, независимо дали имате чувствителна уста или търсите качествена грижа за зъбите си всеки ден.