Yves Saint Laurent Couture Highlighter

пудров озарител с метален блясък

Yves Saint Laurent Couture Highlighter пудров озарител с метален блясък
Yves Saint Laurent Couture Highlighter пудров озарител с метален блясък
Безплатна доставка
цвят 1 Or Pearl 3 гр.
76,70лв

Код: YSL06922 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
Yves Saint Laurent Couture Highlighter
цвят 1 Or Pearl 3 гр. | 76,70лв

Описание на продукта Yves Saint Laurent Couture Highlighter

Пудровият озарител, Yves Saint Laurent Couture Highlighter, изведнъж прояснява вашето лице със заслепяващ метален блясък.

Характеристики:

  • озарява кожата и лесно се втрива
  • съвършено се слива с кожата
  • може да се ползва на сухо и мокро

Начин на употреба:
За фино озаряване ползвайте варианта на сухо, и с помощта на четка нанесете озарителя близко над скулите, над горната устна, върха на носа, под веждите или във вътрешния ъгъл на окото.

За интензивна лъскавина прилагайте озарителя за лице с помощта на влажна гъбичка или навлажнена четка.

Характеристика

Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.