Wella Professionals Color Touch Plus боя за коса

Wella Professionals Color Touch Plus боя за коса
Wella Professionals Color Touch Plus боя за коса
11,00лв.
цвят 77/07 60 мл.
Код: WLL0894 | В наличност

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Wella Professionals Color Touch Plus
Характеристика

Описание:
Безамонячна деми-перманентна крем боя за интензивен цят. Боята за коса Wella Color Plus предоставя хармоничен цветен резултат. С богатата си цветова гама боядисва и едновременно с това, се грижи за косата.

Действие:

  • поддържа дълбочината и интензивността на естествения цвят на косата;
  • предлага хармонични и интензивни цветове;
  • покрива до 70% бялата коса;
  • издържа между 20-24 измивания, също както боите Color Touch.

Активни вещества:

  • Формулата TriSpectra е специално създадена за серията Color Touch Plus. Крем-гелът съдържа цветни пигменти в специфичен триаспектен спектър, за интензивен и хармоничен резултат;
  • Формулата TriSpectra предоставя от корена до върха на всеки косъм цветен оттенък с интензивен и естествен резултат. С 50 % допълнителен блясък;
  • Системата Color Touch Plus се състои от две уникални съставки: емулсията Color Touch Plus и оцветяващия крем TriSpectra за блестяща и мека коса.

Начин на ползване:

Препоръчително смесване

Смесете крем-оцветителя Color Touch Plus с емулсията Color Touch Plus 4%.

Съотношението е 30 мл крем-оцветител и 60 мл емулция 1:2.

Смесете в пластмасова купичка.

Нанасяне

Използвайте подходящи ръкавици. Нанасяйте Color Touch Plus върху измита и подсушена с кърпа коса. Нанасяйте равномерно върху косата в посока от корените към връхчетата. За по-интензивен резултат нанасяйте върху суха коса. Времето за действие на боята е 20 минути без затопляне (15 минути за вече боядисана или химически третирана коса). Времето за действие на боята със затопляне (Climazon2) е 15 минути (10 минути за вече боядисана или химически третирана коса). Ако е необходимо, можете да удължите времето на действие с 5 минути.

Боядисване на израсналата коса

Нанасяйте само върху израсналите корени на косата.

Уеднаквяване на цвета към краищата

Нанесете боята Color Touch Plus по цялата дължина на косата в посока към краищата.

Допълнително време на действие: 5 минути.

Следващи стъпки


След изтичане на времето за действие на боята, изплакнете с топла вода. Измийте косата с шампоан за боядисана коса Wella Professionals. За туширане или фиксация на цвета, използвайте продукта за третиране след боядисване SP 3.8 Color Save Emulsion или маската Protecteur Lifetex Color.

ВНИМАНИЕ:
Това е професионална боя за коса, която е предназначена за използване във фризьорски салони. За нанасяне в домашни условия е необходимо да се консултирате със стилист, както и за подходящия нюанс и активираща емулсия. Крайният резултат винаги зависи от типа и състоянието на Вашата коса.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
кестеняв

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Color Touch Plus