Weleda Men

козметичен пакет II.

Weleda Men козметичен пакет  II.
Weleda Men козметичен пакет  II.
Weleda Men козметичен пакет  II.
Weleda Men козметичен пакет  II.
Weleda Men козметичен пакет  II.
Weleda Men козметичен пакет  II.
35,90лв.

Код: WEL1464 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Moisturizing Cream for Men 30 ml + Shower Gel for Men 200 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 24.07.2018 г.

Характеристика

Aлтер
за всички възрастови групи
Според проблема на кожата
хидратация
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа, суха

За марката Weleda

Weleda е популярна в света марка за козметика, която е уникална с качеството на своите продукти и с грижата към околната среда. Философията на марката са най-високите стандарти за качество и устойчиво използване на природните ресурси.
Фирмата Weleda сама отглежда лечебни растения в собствени градини, всички продукти са произведени с прецизни производствени процеси и само от натурални суровини. Продуктите Weleda не съдържат никакви изкуствени консерванти.
Историята на компанията Weleda датира от 1920 г., когато трима новатори - холандска лекарка, австрийски философ и химик от Мюнхен, решават да създадат лаборатория, която да се занимава с производството на фармацевтични препарати за т.н. цялостна медицина.
В продължение на своята дълголетна история, компанията Weleda продължава да разработва и произвежда фармацевтични продукти, хранителни добавки и натурална козметика. Препаратите на марката Weleda са изключително нежни към кожата и благодарение на своите свойства са подходящи за много чувствителна кожа.

Menu