Weleda Men

козметичен пакет I.

Weleda Men козметичен пакет  I.
Weleda Men козметичен пакет  I.
Weleda Men козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
37,90лв.

Код: WEL1464 | Повече от 5 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Moisturizing Cream for Men 30 ml + Shower Gel for Men 200 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 27.02.2019 г.
Weleda Men
козметичен пакет I. | 37,90лв.

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Според проблема на кожата на лицето
хидратация
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа, суха

За марката Weleda

Weleda е популярна в света марка за козметика, която е уникална с качеството на своите продукти и с грижата към околната среда. Философията на марката са най-високите стандарти за качество и устойчиво използване на природните ресурси.
Фирмата Weleda сама отглежда лечебни растения в собствени градини, всички продукти са произведени с прецизни производствени процеси и само от натурални суровини. Продуктите Weleda не съдържат никакви изкуствени консерванти.
Историята на компанията Weleda датира от 1920 г., когато трима новатори - холандска лекарка, австрийски философ и химик от Мюнхен, решават да създадат лаборатория, която да се занимава с производството на фармацевтични препарати за т.н. цялостна медицина.
В продължение на своята дълголетна история, компанията Weleda продължава да разработва и произвежда фармацевтични продукти, хранителни добавки и натурална козметика. Препаратите на марката Weleda са изключително нежни към кожата и благодарение на своите свойства са подходящи за много чувствителна кожа.