Weleda Menкозметичен пакет I. за мъже

Weleda Men козметичен пакет  I. за мъже
Weleda Men козметичен пакет  I. за мъже
козметичен пакет I. за мъже

Код: WEL1464 | Този продукт не е в наличност

хидратиращ крем за мъже 30 мл. + душ-гел за мъже 200 мл.

  • Състав
  • За марката
  • Оценка

Характеристика

Слънцезащита
без SPF
Тип кожа на лицето
суха, за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация
Кога да се нанася
дневен
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Weleda

Weleda е популярна в света марка за козметика, която е уникална с качеството на своите продукти и с грижата към околната среда. Философията на марката са най-високите стандарти за качество и устойчиво използване на природните ресурси.
Фирмата Weleda сама отглежда лечебни растения в собствени градини, всички продукти са произведени с прецизни производствени процеси и само от натурални суровини. Продуктите Weleda не съдържат никакви изкуствени консерванти.
Историята на компанията Weleda датира от 1920 г., когато трима новатори - холандска лекарка, австрийски философ и химик от Мюнхен, решават да създадат лаборатория, която да се занимава с производството на фармацевтични препарати за т.н. цялостна медицина.
В продължение на своята дълголетна история, компанията Weleda продължава да разработва и произвежда фармацевтични продукти, хранителни добавки и натурална козметика. Препаратите на марката Weleda са изключително нежни към кожата и благодарение на своите свойства са подходящи за много чувствителна кожа.

Оценка Weleda Men