Преминете към основното съдържание
Tous Sensual Touch тоалетна вода за жени
Tous Sensual Touch тоалетна вода за жени
Tous Sensual Touch тоалетна вода за жени
глава
червено зърно, листо от теменужка, грейпфрут
сърце
жасмин, орхидея, таитянска гардения
база
бензоин, пачули, ванилия
Вид ароматОриенталски, Цветни

Tours Sensual Touch е много приятен нов аромат, който е представен през 2012 година. Нарежда се сред цветно-дървесните аромати и е предназначен за деня. Привлекателното докосване от сочни плодове, чувствени цветя и сладка ванилия ще издържи върху кожата Ви цял ден. Sensual Touch съвършено допълва всяка жена, която предпочита лежерната елегантност и нежния дъх на цветя.


Не съвсем известната марка на парфюми Tours е създала Sensual Touch като следваща версия на любимия аромат Touch, който за първи път е представен през 2008 година. Любителите на приятните летни ухания могат да се наслаждават и на прекрасния флакон. Той има луксозна обла форма, масивна капачка и интересна висулка. Кутията, която предпазва флакона е с розов оттенък, който извиква усещането за обаяние, чар и магическа привлекателност, които са скрити във всяка романтична самодива.


Парфюмът Sensual Touch се разгръща с плодовите си тонове. Можете да се насладите на силата на червената боровинка, сочния грейпфрут и нежната теменуга. Чистото цветно сърце ще Ви превърне в неустоима и привлекателна личност. На кожата Ви ще остане преди всичко ароматът на екзотични орхидеи, елегантен жасмин и цвят на Тиара. Привлекателният коктейл от ванилия, пачули и бензион, който превъплъщава атмосферата на отминалите времена, ще се слее с Вас и ще ухае дълго време.


Исторически известната днес марка на бижута, часовници и други луксозни аксесоари, предлага, разбира се, и аромати, които са предназначени за мъже, жени или деца. Tous е новост на пазара. И така марката е спечелила голям брой привърженици, които не могат да устоят на парфюмите ѝ. Няма за какво да се учудваме. В този случай става въпрос за качество на ниска цена. Широкия избор от аромати ще удовлетвори всеки, който има вкус, и обича елегантността.


Розовият дъх на плодове, цветя и ванилия можете да притежавате когато пожелаете. Достатъчно е да поръчате луксозния парфюм Tous Sensual Touch, който е на удивителна цена на нашата интернет-страница. Превърнете се в кралицата на Розовото кралство и спечелете принца на своите мечти. С парфюма Tous Sensual Touch всичко е възможно!

TousSensual Touch тоалетна вода за жени

192,50лв.
По-изгодно с 67 %
100 мл.
62,30лв.

В наличност | 62,30лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: TOU0004

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
понеделник 20.05.2024 г.
Лично получаване
понеделник 20.05.2024 г.