Преминете към основното съдържание

Свържете спомените за сватбата с изключителен аромат! Благодарение на него, винаги щом го усетите, ще си припомняте своя незабравим ден. За вас сме избрали сватбени парфюми за булката с най-добрите оценки от нашите клиенти и прекрасна дълготрайност, за да ви съпровожда уханието през целия сватбен ден. Как да изберем най-добрия парфюм за булката? Имаме няколко съвета за вас.

 

  • Парфюмът трябва да съвпада със стила на вашата сватба, както и с нейния цвят. Синьото флаконче на парфюм на невестата може да служи и като символ за сбъднато щастие.
  • Сватбеният парфюм е възможност да докажете, че със своя съпруг си принадлежите един на друг. Изберете си унисекс парфюм, който ви свързва с общия си аромат, и въпреки това той ухае малко по-различно на всеки от вас.
  • Някои марки предлагат също парфюми с варианти за нея и за него. Щом вие избирате парфюма Armani Emporio Because It's You, младоженецът ще вземе съответния парфюм Armani Emporio Stronger With You.
  • Ако искате да повишите интензивността на ухаещото преживяване вземете парфюмен комплект. Тоалетното мляко придава красив аромат на кожата на цялото тяло.

И накрая, най-важното е парфюмът за булка да се харесва от вас и вашия жених. Изберете най-добрия и се насладете на ухаещия сватбен ден.

пълен текст скрий текста