St.Tropez Prep & Maintainапликатор за автобронзиращ крем

3×
St.Tropez Prep & Maintain апликатор за автобронзиращ крем
St.Tropez Prep & Maintain апликатор за автобронзиращ крем
апликатор за автобронзиращ крем

Код: STZ01852 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

С изпращането се съгласявате с обработката на Вашия имейл адрес с цел информиране за наличност на конкретен продукт в дружество „Notino s.r.o.“ за срок до изпращане на уведомителен имейл, максимално 1 година. Имате право да възразите. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​.

Описание на продукта St.Tropez Prep & Maintain

Сбогувайте се с петнистите ръце след използване на крем за тен. Апликаторът за автобронзиращ крем St.Tropez Prep & Maintain ще ви помогне при нанасянето на продукти за тен, като същевременно приятно разтрие кожата. Така ще комбинирате полезното с приятното и нанасянето на автобронзиращ крем ще се превърне във ваше любимо занимание.

Характеристики:

  • гарантира равномерно нанасяне на автобронзиращия продукт
  • предотвратява възникване на нежелани петна по кожата
  • предпазва ръцете от нежелано оцветяване
  • може да се използва многократно

Начин за нанасяне:
Нанесете автобронзиращия крем върху апликатора и го втрийте в кожата равномерно. Уверете се, че не сте втрили прекалено много от продукта и че не сте оставили непокрити места.

За марката St.Tropez

Марката козметични продукти St.Tropez е позната по целия свят. Вече дълги години спада към абсолютните първенци в областта на автобронзиращите продукти и е любима на много известни личности в световен мащаб. Естествено изглеждащият тен на звездите от шоубизнеса е перфектния резултат от употребата на продуктите на St.Tropez. Всички имат приятен аромат и гарантират бърз и безопасен тен само в рамките на няколко минути. Кожата на използващите продукти St.Tropez след употреба ще бъде гладка, свежа и прекрасно покрита с естествен златисто-кафяв тен. Луксозните продукти на St.Tropez оставят кожата атрактивна и с равномерен загар. Пробвайте и вие загаза, с които се хвалят известните личности по целия свят!  

Оценка St.Tropez Prep & Maintain