Спрей за тяло

Най-продавани

Парфюмен спрей за тяло

Оставете сетивата си да бъдат поглезени от приятния аромат на екзотичен плод, свеж ветрец или чувствена ванилия. Опитайте невероятните спрейове за тяло или мъгла за тяло, които ще оцените не само през лятото!

Спреят за тяло, както и мъглата за тяло, са нещо като нежен аерозол, който след напръскване се утаява. Съставките на спрея за тяло са по-леки, меки и по-малко концентрирани. Ето защо те са страхотна алтернатива на любимия ви парфюм.

Използването на спрей за тяло зависи само от вашето въображение. Невероятно освежава тялото и сетивата, освен това с него можете да ароматизирате не само кожата, но и косата си, любимото шалче или помещение.

Ароматът на мъглата за тяло обикновено продължава 3–4 часа, тоест трайността му е по-малка от тази на парфюма. Но така имате възможност да редувате ароматите през деня според ситуацията или настроението си.

Сред най-харесваните спрейове за тяло са спрей за тяло Victoria's Secret, Guess, Kenzo, Dolce & Gabbana и други известни марки парфюми. Имаме спрейове за тяло за мъже или спрей за тяло с блестящи частици за специални поводи.