Специални отстъпки

Продуктите със специални отстъпки имат съвсем малки дефекти, затова се продават отделно от останалите продукти. Става въпрос за снимани за сайта стоки, които за целта са без опаковки. Това са продукти с малко повредена при транспортирането опаковка или видими дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството на парфюма.

В подробното описание на всеки продукт ще намерите пълна информация за него. Гаранцията за качеството на продукта е 100%.

пълен текст скрий текста

Избрали сте

 • Парфюми
 • Специални отстъпки

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Тип на продукта

Покажи следващ …

Марка

Покажи следващ …

12 3 585

 • Montale Jasmin Fullпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код: MNT2295

  още информация

  Montale Jasmin Full е цветен аромат за жени и мъже, базиран на бели цветя. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага приятно опияняващ цветен аромат. Парфюмната вода Jasmin Full, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Jasmin Full представя вечното съчетание на бели цветя, символизиращо ухаещите арабски нощи. Портокалов цвят, жасмин и орлови нокти се смесват в интензивен аромат, характеризиращ се с красиво упояване и мистериозност.  Сладък, наркотичен и леко животински жасмин, нектарен, леко плодово-меден аромат на орлови нокти и свежа нотка на цитрусови плодове, придавана от портокаловия цвят. Това заедно създава на пръв поглед минималистична, но при това със сигурност неотегчителна семпла композиция. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Jasmin Full е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Jasmin Full е неустоимо деликатен, леко сладък цветен аромат с изненадващо свежа нотка на цитрусови плодове. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм със семпла композиция, който при това предлага висока степен мистериозност и изненадващо опияняващия чар на Ориента. Montale Jasmin Full, разкошен парфюм в чест на белите цветя, подходящ през цялата година, но най-ярко ще засияе през пролетните месеци, когато неговият аромат съвършено се съчетава с пробуждащата и разцъфтяваща природа. Jasmin Full е идеален дневен парфюм, но въпреки своята минималистична композиция, той е достатъчно характерен, за да помогне на своя притежател да очарова обкръжението и при специални вечерни поводи. Прекрасният аромат, с изражение на ванилия завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на тази специална орхидея, придаваща вкус на цветната композиция. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Jasmin Full е подчертана от красивия метално светъл цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Jasmin Full – опияняващ цветен аромат на арабските нощи.

  185,40 лв.
  Отстъпка: 4,60 лв.

 • Amouage Jubilation 25 Womanкрем за ръце за жени 300 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: AMU3970

  93,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Montale Greylandпарфюмна вода унисекс 50 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код: MNT2534

  още информация

  Montale Greyland е ориенталски дървесен аромат с подправки за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага удивителна комбинация на аромати на ценни дървета с подчертаващи тонове на подправки. Парфюмната вода Greyland, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Greyland е компактна и при това чувствена смесица от дървесини и подправки. Пипер, джинджифил, гуаяково дърво, сандалово и кедрово дървета допълват тоновете на роза, мускус, ветивер и кожа и създават отличителна характерна композиция с изненадващо развитие, при което се обявяват освен доминиращите акорди на дървесините и подправките, така и свежите ароматични акорди. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Greyland е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Greyland е изразителен и компактен аромат, но не е тежък и притежава капка мистериозност. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е изпълнен с аромати на дърветата, но едновременно предлага развитие и игра на акордите. Аромат, който никога няма да забравите. Montale Greyland е подходяща, благодарение на своята грееща способност, предимно за по-хладните месеци. Може да се ползва през деня, но има достатъчно характер и дълбочина и за специални вечерни поводи. Този изключително успешен, предимно дървесен аромат завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромати на дървесини в ориенталска концепция и особено в оригинална композиция. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Greyland а подчертана от атрактивен лъскав черен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Greyland – прекрасен интензивен аромат на дървета в ориенталска композиция с подправки.

  132,20 лв.
  Отстъпка: 6,80 лв.

 • Frederic Malle Bigarade Concentreeтоалетна вода унисекс 100 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 98 % Код: FMA0207

  още информация

  Унисекс тоалетната вода Frederic Malle Bigarade Concentree е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.цитрусови ароматиунисекс аромати – за мъже и жениза носене през деня, предимно при топло време

  373,40 лв.
  Отстъпка: 45,60 лв.

 • Montale Ginger Muskпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код: MNT2536

  още информация

  Montale Ginger Musk е плодово-мускусен аромат за жени и мъже с изразителен акорд на джинджифил. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага непреодолимо съчетание на остри и нежни чувствени тонове. Парфюмната вода Ginger Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Ginger Musk представя в базата необичайно блестящ джинджифил в комбинация с къпини, светъл мускус и червени горски плодове. По-острите акорди на горския червен плод предлагат уникална и неустоима хармония с нежната чувственост на мускуса. В увода на Montale Ginger Musk най-много се откроява свежестта на прозрачния аромат на джинджифила, скоро се присъединява успокояващият мускус и заедно с къпината добавят лекота и спокойствие. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който на пръв поглед е обикновена плодово-мускусна композиция, но върху кожата прераства в прекрасна игра на контрастите. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Ginger Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Ginger Musk има изразителна чувствена нотка и благодарение на интересната композиция проявява характер, подкрепящ създаваното впечатление от своя притежател при значими вечерни събития. Подходяща е за цялата година, през всички сезони ще направи сивите вечери разнообразни и изпълнени с щастливи емоции Montale Ginger Musk завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат комбинация на аромати на плодове и мускус, особено в оригинална композиция. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Ginger Musk е подчертана от атрактивен светъл сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Ginger Musk – прекрасна игра на контрастите на джинджифил, мускус и плодове.

  172,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Bois 1920 Agrumi Amari di Siciliaтоалетна вода унисекс 100 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: BOS0320

  още информация

  Тоалетната вода Bois 1920 Agrumi Amari di Sicilia е предназначена за всички, които обичат лукса и умеят да оценят първокласните съставки и необичайната композиция на аромата.цитрусови ароматиунисекс аромати – за мъже и жениза целодневно носене

  257,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Bois 1920 Agrumi Amari di Siciliaтоалетна вода унисекс 100 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: BOS0321

  още информация

  Тоалетната вода Bois 1920 Agrumi Amari di Sicilia е предназначена за всички, които обичат лукса и умеят да оценят първокласните съставки и необичайната композиция на аромата.цитрусови ароматиунисекс аромати – за мъже и жениза целодневно носене

  257,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Bond No. 9 Downtown High Lineпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: BON0717

  още информация

  цветен ароматза модерна самоуверена женапредимно при топло време

  307,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Bond No. 9 Uptown New York Patchouliпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код: BON0718

  още информация

  Унисекс парфюмната вода Bond No. 9 Uptown New York Patchouli е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.ориенталски ароматунисекс аромати – за мъже и жениза обичайно носене, но и за специални поводи

  247,00 лв.
  Отстъпка: 38,00 лв.

 • Montale Aoud Amber Roseпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код: MNT2571

  още информация

  Montale Aoud Amber Rose е ориенталски цветно-дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и царицата на цветята - розата. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Amber Rose, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Aoud Amber Rose се отличава с много младежки и разкошен характер. Разиграва ароматната тема на дървото оуд, известно с многото си имена. Дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „aoud” или (на арабски) „oudh”, е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, е оригинално допълнена в композицията Montale Aoud Amber Rose от разновидни ароматни акорди с акцент на розата. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е оригинална интерпретация на популярната комбинация на аромата на дървото оуд и уханието на розата. В композицията тези два доминиращи ароматни тонове допълват гуаяково дърво, шафран, грейпфрут, кедър и бял мускус, които придават на парфюмната вода Aoud Amber Rose уникална динамика. Ароматът се отваря като изискана роза, подкрепена от лек намек на дим и подправки, за да се развие в последствие неговия цветен дървесен характер с пикантния акорд на мускуса. С течение на времето парфюмът върху кожата става по-изразително дървесен и откриваме в него нещичко животинско. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Amber Rose е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на комбинацията на издръжливост, комплексност и изразителност Aoud Amber Rose е подходяща за дневно и вечерно носене, предимно през пролетта. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат комбинацията на дървото „oud” и роза в оригинална концепция. Aoud Amber Rose трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Amber Rose е подчертана от метално наситения розов цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Aoud Amber Rose – ориенталска ода на венчавката на дървото „oud” с розата.

  176,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Montale Aoud Greedyпарфюмна вода унисекс 50 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: MNT2580

  още информация

  Montale Aoud Greedy е ориенталски аромат за жени и мъже с изразителен акорд на лакриц. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага сладък, деликатен и чувствен аромат с лек усет на подправки. Парфюмната вода Aoud Greedy, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Greedy в увода се отваря от акордите на лимон и лакриц. В сърцето ухаят кехлибар, пачули и флорални нотки, а страстната чувствена база е създадена от ветивера и белия мускус. Цялостният аромат оригинално съчетава доминиращите сладки и нежни оттенъци на подправки с цитрусовите, мускусните, ароматичните и дървесните аспекти. Особено централният акорд на черния лакриц, засаден в една наистина изградена с въображение композиция, прави Aoud Greedy един от най-интересните аромати на уникалната марка Montale.  Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал напълно незабравим аромат с атрактивни страстни акорди. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Greedy е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Aoud Greedy е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ориенталски сладки аромати с подправки, особено с привлекателния акорд на лакриц. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Greedy е подчертана от атрактивния виолетов цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Aoud Greedy – деликатен и страстен чувствен аромат в ориенталска композиция с много въображение.

  151,90 лв.
  Отстъпка: 9,10 лв.

 • Amouage Jubilation 25 Womanкрем за ръце за жени 300 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: AMU3995

  93,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Bond No. 9 Dubai Collection Emeraldпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: BON0728

  още информация

  Унисекс парфюмната вода Bond No. 9 Dubai Collection Emerald е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.аромат на кожаунисекс аромати – за мъже и жениза официални поводи

  569,00 лв.
  Отстъпка: 38,00 лв.

 • Frederic Malle Une Roseпарфюм за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: FMA0208

  още информация

  Парфюмът Frederic Malle Une Rose , благодарение на своя чувствен аромат, ви отнася в омагьосваща ориенталска градина, пълна с разцъфнали цветя. цветен ароматза оптимистична женаза обичайно носене, но и за специални поводи

  488,80 лв.
  Отстъпка: 50,20 лв.

 • Montale Aoud Flowersпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 98 % Код: MNT2587

  още информация

  Montale Aoud Flowers е цветен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и розата. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. В централната ароматна композиция на парфюмната вода Aoud Flowers е дървото аквилария, наречено орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“. Изключително мъжествената парфюмна вода Aoud Flowers е оригинална интерпретация на популярното съчетание на агаровото дърво с царицата на цветята - розата. Пресният освежаващ увод открива бергамота, когото веднага допълва изразителната процъфтяваща роза, интересно комбинирана с други цветни тонове, между които не липсват тагетес и мушкато. Мъжествеността на аромата е изразен чрез дървесните тонове - дървото „oud” е допълнено от сандалово и тиково дървета. Мъничко шафран с ехо на мускус добавят необикновена оригиналност на цялостната ароматна композиция. Aoud Flowers е очарователна парфюмна вода, с вкус на медов нектар, но със сладост усмирена от дървесните тонове. Мъжествен аромат с докосване на женствеността, предоставена от свежестта на бергамота и чувствеността на мускуса. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Flowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на своята дълбочина и интензивност Aoud Flowers е подходяща предимно за по-хладните месеци, за ден и вечер. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат типична ориенталска комбинация на аромата на дървото „oud” и розата в оригинална концепция. Aoud Flowers трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Flowers е подчертана от лъскавия наситен тъмносин цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Aoud Flowers – ориенталска ода на дървото „oud” и розата.

  170,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Bond No. 9 Downtown Cooper Squareпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: BON0734

  още информация

  дървесен ароматза елегантен мъжпредимно при хладно време

  207,60 лв.
  Отстъпка: 11,40 лв.

 • Montale Amandes Orientalesпарфюмна вода унисекс 50 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 98 % Код: MNT2588

  още информация

  Montale Amandes Orientales е ориенталски ванилов аромат за жени и мъже с изразителен бадемов акорд. В тази парфюмна вода от френската марка парфюми, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, деликатно се съчетават леко печени бадеми с грееща ванилия. Парфюмната вода Amandes Orientales, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Минималистичната ароматна композиция Amandes Orientales е изградена около тоновете на бадеми и ванилия. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел успява с два ароматни акорда да създаде изключително оригинален парфюм. Amandes Orientales не е типичен сладък аромат, както бихме очаквали от основните съставки. Той е по-фин и в него се обявяват интересни, мистериозни и изненадващи полутонове с аромат на дим, тамян. Ароматът се отваря много естествено с леката горчивина на бадемите и постепенно тонът на ванилията става все по-доминиращ. Накрая цялата композиция се развива в дълбок, леко сладък и приятно загадъчен аромат, който създава около своя притежател аура на привлекателност и успокояващо въздействие. Всички ароматни произведения на Пиер Монтел са сътворени от естествени материали с най-високо качество и във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Amandes Orientales, чието наименование може свободно да се преведе като „ориенталски бадеми“ не е изключение. Вкусната мекота, свързана с елегантността, дълбочината и леко греещия приятелски характер е това, което прави парфюмната вода Amandes Orientales дневен и вечерен аромат, предимно в по-хладните месеци на годината. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат дъх на бадеми и ванилия в оригинална концепция и които ценят истинското качество. Amandes Orientales трябва да се опита от всички, които желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Amandes Orientales е подчертана от метално сребристия цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите. Montale Amandes Orientales – дъх на бадеми и ванилия в магическа ориенталска омара.

  138,20 лв.
  Отстъпка: 6,80 лв.

12 3 4 5 585 Покажи следващ