Специални отстъпки

Продуктите със специални отстъпки имат съвсем малки дефекти, затова се продават отделно от останалите продукти. Става въпрос за снимани за сайта стоки, които за целта са без опаковки. Това са продукти с малко повредена при транспортирането опаковка или видими дефекти, които по никакъв начин не влияят на качеството на парфюма.

В подробното описание на всеки продукт ще намерите пълна информация за него. Гаранцията за качеството на продукта е 100%.

пълен текст скрий текста

Избрали сте

 • Парфюми
 • Специални отстъпки

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Тип на продукта

Покажи следващ …

Марка

Покажи следващ …

12 3 250

 • Brut Brutподаръчен комплект I.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: FBG00564

  19,60 лв.
  Отстъпка: 2,30 лв.

 • Nishane Ambra Calabriaпарфюмен екстракт тестер унисекс 50 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: NSN0060

  още информация

  Унисекс парфюмният екстракт Nishane Ambra Calabria е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.ухаен ароматунисекс аромати – за мъже и жениза носене през деня, предимно при топло време

  255,80 лв.
  Отстъпка: 27,20 лв.

 • Delarom Homme Eau Sportпарфюмна вода за мъже 50 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: DEL03721

  81,80 лв.
  Отстъпка: 9,10 лв.

 • Christian Louboutin Trouble in Heavenпарфюм за жени 80 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: LOU00183

  344,40 лв.
  Отстъпка: 38,60 лв.

 • Justin Bieber Girlfriendподаръчен комплект II.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: JUS00137

  още информация

  Ексклузивният дамски парфюми Justin Bieber Girlfriend е специално създаден за всички фенове на младият певец  Justin Bieber. Парфюмът предизвиква желание за приключение и радост от живота. Началото на аромата Justin Bieber Girlfriend се формира чрез комбинация от сладки сочни круши, ягоди, игрива мандарина и чувствени къпини. В сърцето има тонове на  жасмин, портокалов цвят, цъфнала фрезия и деликатна кайсия. В основата на аромата прониква кехлибар, пищни орхидеи и скъпоценен мускус. Парфюмът от Justin Bieber може да носите на романтична среща и на парти. Този аромат от Justin Bieber Girlfriend е скрит в много оригинален и цветен флакон, които със сигурност ще Ви впечатли със своята екстравагантност!

  23,60 лв.
  Отстъпка: 2,30 лв.

 • Abercrombie & Fitch Fierceодеколон за мъже 200 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: ABE01170

  още информация

  Abercrombie & Fitch Fierce е одеколон за мъже. На пазара се появи за първи път през деведесетте години, през 2005 г. изчезна и отново се появи през 2010 г. Касае се за освежаващ коктейл от дървесини, цветя и хладни нотки на мъх, който е подходящ за употреба предимно през топлото лятно време. Abercrombie & Fitch Fierce е приятен и изключително мъжествен аромат. Неговата композиция в увода е съчетание от лимон, ела, кардамон, свеж портокал и петитгрейн. Съблазнителната сърцевина, в която доминира жасмин, момина сълза, розмарин и сладка роза, ще Ви превърне в елегантен мъж. Неустоимият завършек от акорди на земен вертивер, мъжествена дървесина, мускус и хладен мъх ще издържи върху кожата Ви невероятно дълъг период от време.  Този парфюм има способността да събуди мисълта Ви и да освежи тялото. Abercrombie & Fitch Fierce е подходящ за активно живеещи и спортни мъже, парфюмът възпява мъжката мускулатура, което символизира стилът и дизайнът на флакона. Активните мъже със сигурност ще оценят дълготрайният му интензивен аромат, който е едно от предимствата на Abercrombie & Fitch Fierce.

  252,40 лв.
  Отстъпка: 26,50 лв.

 • Victoria's Secret Fearlessпарфюмна вода за жени 100 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: VIS1508

  79,30 лв.
  Отстъпка: 7,60 лв.

 • Marbert Bath & Body Classicподаръчен комплект II.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: MRP0188

  30,10 лв.
  Отстъпка: 3,80 лв.

 • Al Haramain Oudh Sheikhatамяни 25 гр.

  надраскани опаковки Съдържание на продукта: 100 % Код: AHR01331

  още информация

  Тамянът е ароматна смола, получена от дърво от род Босвелия. Има много приложения, ползва се заради хубавия ориенталски аромат, за прочистване на помещения или предмети, или за причастие. Според различни поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Тамянът често се използва в различни комбинации, например със смирна и балсам, и при горене изпуска специфичен пикантен аромат. Съществуват четири основни вида смола и всеки вид се различава предимно от времето на беритбата. Извлича се чрез разсичане на кората на дърветата, при което се освобождава и изтича смола от дървото, която се втвърдява и прилича на сълза. Босвелия расте в дивата природа и на много необичайни и негостоприемни места, например върху скала. Смолата е с високо съдържание на терпени, сесквитерпени и дитерпени, които осигуряват силен аромат при горене. Качественият тамян е широко използван от Католическата църква при обреди и молитви. Различни комбинации от тамян и неговите аромати можете да ползвате също у дома си, където той перфектно ще ароматизира цялото помещение и ще донесе спокойствие на ума и приятно отпускане. Потопете се в отличителния, характерен за Ориента аромат и се насладете на пречистващото въздействие на тамяна! Начин на употреба на тамянаЗа кадене с тамян са необходими - кадилница, клещички, леснозапалими въглища, кибрит или запалка. Можете да използвате и сух и чист пясък, но не е необходим за горенето. Ако използвате пясък, насипете го в кадилницата така, че да създаде слой около един сантиметър. Вземете с клещичките леснозапалим въглен и го запалете. Въглена загрявайте около двадесет секунди, докато не престане да искри. След това го поставете в кадилницата. Около след минута започнете да насипвате тамяна върху въглена. Започнете с малки дози и след това постепенно увеличавайте дозата според това, как ви харесва. Указания за безопасност при употреба на тамянТамянът не трябва да се употребява от деца. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.

  30,90 лв.
  Отстъпка: 3,00 лв.

 • Bond No. 9 I Love New York for Allпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  непочистени опаковки Съдържание на продукта: 100 % Код: BON00967

  още информация

  Унисекс парфюмната вода Bond No. 9 I Love New York for All е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.сладко пикантен ароматунисекс аромати – за мъже и женипредимно при хладно време

  142,40 лв.
  Отстъпка: 16,60 лв.

 • Burberry Brit Rhythm for Herтоалетно мляко за тяло за жени 150 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: BUR07487

  още информация

  Млякото за тяло Burberry Brit Rhythm for Her перфектно допълва аромата от едноименната линия. Млякото ефективно подхранва вашата кожа и й придава толкова необходимата хидратация. При редовно ползване кожата ви ще е кадифено мека и неустоимо фина.

  24,40 лв.
  Отстъпка: 2,30 лв.

 • Alaïa Paris Alaïaподаръчен комплект I.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: AZA02952

  84,80 лв.
  Отстъпка: 9,10 лв.

 • Etat Libre d'Orange Dangerous Complicityпарфюмна вода унисекс 100 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: ELD00284

  178,60 лв.
  Отстъпка: 20,40 лв.

 • Christian Siriano Silhouetteароматна свещ 250 гр.

  Повреден целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: CSR0749

  още информация

  Важно предупреждениеПоставяйте продукта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Ако дължината на фитила е по-голяма от 5 мм, отрежете го. Уверете се, че свещта/восъкът са достатъчно отдалечени от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща свещ/восък. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание. Начин на употребаГорящата свещ/восък никога на оставяйте без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Между горящите свещи трябва да има свободно пространство най-малко 20 см. Не оставяйте свещта да гори повече от четири часа. Когато свещта гори не я наклонявайте. Не позволявайте на пламъка да докосва стените на съда. Ако височината на свещта е по-ниска от 1 см, изгасете я и никога не позволявайте свещта да догори напълно до дъното. Изгасете свещта с леко духане.

  77,10 лв.
  Отстъпка: 6,80 лв.

 • Puma I Am Going Manтоалетна вода за мъже 60 мл.

  непочистени опаковки Съдържание на продукта: 100 % Код: PUM3096

  още информация

  Мъжкият аромат Puma I Am Going Man представлява чиста мъжка енергия и есенция самоувереност. Парфюмът копнее за живот. Съчетава чистите и бистри тонове, с хладен и освежаващ ефект, който ще оцени всеки модерен мъж. Ароматът I Am Going Man е вълнуващ и топъл, нежно сладък. Уводът на Puma I Am Going Man принадлежи на ябълковите есенции и уханието на грейпфрут, допълнени от сок от мандарини. След това се разгръща игривата теменуга с нежен жасмин и интензивен пипер. В основата на аромата са животинският кехлибар, деликатен карамел, скъпоценен мускус, екзотично сандалово дърво и сладка ванилия. Отличният мъжки парфюм от "Пума" прекрасно подхожда на спорт или парти с приятели. Мъжкият парфюм I Am Going Man ще подсили Вашата Самоувереност и съвършено ще изрази начинa Ви на живот.

  23,80 лв.
  Отстъпка: 2,30 лв.

 • Robert Piguet Baghariпарфюмна вода за жени 100 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: ROP1026

  96,10 лв.
  Отстъпка: 12,90 лв.

 • Shanghai Tang Spring Jasmineпарфюмна вода за жени 60 мл.

  Без целофан Съдържание на продукта: 100 % Код: STG0044

  206,20 лв.
  Отстъпка: 22,70 лв.

 • Jovoy Gardez-Moiпарфюмна вода за жени 50 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: JOY00164

  още информация

  цветен ароматза чувствена женапредимно при топло време

  115,70 лв.
  Отстъпка: 12,10 лв.

 • Chanel Allure Homme Sportтоалетна вода за мъже 50 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: CHA05182

  още информация

  Chanel Allure Homme Sport е атрактивен чувствен аромат за мъже със спортен дух. С него те излъчват енергичност по всяко време и във всяка ситуация. Парфюмът Chanel Allure Homme Sport има свеж състав, в който първоначално ще усетите уханията на мандарина и ветивер, примесени с нероли. В сърцето му се съчетават зърна от бобова тонка, деликатни бадеми и мадагаскарски черен пипер. Цялостният характер на аромата Chanel Allure Homme Sport е доминиран от дървесни есенции, кехлибар и мускус. Chanel Allure Homme Sport е аромат за активните мъже, които винаги дават максимум от себе си, поставят си високи цели и обезателно се стремят да надминат дори себе си. Allure Homme Sport  ще помогне на всеки да се чувства страхотно след тренировка.

  148,80 лв.
  Отстъпка: 15,10 лв.

 • Chanel Allure Homme Sportтоалетна вода за мъже 50 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: CHA05231

  още информация

  Chanel Allure Homme Sport е атрактивен чувствен аромат за мъже със спортен дух. С него те излъчват енергичност по всяко време и във всяка ситуация. Парфюмът Chanel Allure Homme Sport има свеж състав, в който първоначално ще усетите уханията на мандарина и ветивер, примесени с нероли. В сърцето му се съчетават зърна от бобова тонка, деликатни бадеми и мадагаскарски черен пипер. Цялостният характер на аромата Chanel Allure Homme Sport е доминиран от дървесни есенции, кехлибар и мускус. Chanel Allure Homme Sport е аромат за активните мъже, които винаги дават максимум от себе си, поставят си високи цели и обезателно се стремят да надминат дори себе си. Allure Homme Sport  ще помогне на всеки да се чувства страхотно след тренировка.

  148,80 лв.
  Отстъпка: 15,10 лв.

 • Rochas Secret de Rochas Oud Mystereпарфюмна вода за жени 100 мл.

  По-нисък процент на съдържание Съдържание на продукта: 99 % Код: ROS00516

  44,30 лв.
  Отстъпка: 4,50 лв.

 • Denim Blackафтършейв за мъже 100 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: DEN00265

  още информация

  Афтършейвът за мъже Denim Black съвършено допълва аромата от същата линия. Освежава кожата, която след бръснене е раздразнена и позачервена, придава ухание и усещане за прилив на енергия.

  7,10 лв.
  Отстъпка: 0,80 лв.

 • EP Line Ледена приказка Frozenподаръчен комплект

  надраскани опаковки Съдържание на продукта: 100 % Код: EPL03874

  7,10 лв.
  Отстъпка: 0,80 лв.

 • Denim Blackафтършейв за мъже 100 мл.

  Леко измачкана опаковка Съдържание на продукта: 100 % Код: DEN00288

  още информация

  Афтършейвът за мъже Denim Black съвършено допълва аромата от същата линия. Освежава кожата, която след бръснене е раздразнена и позачервена, придава ухание и усещане за прилив на енергия.

  7,30 лв.
  Отстъпка: 0,60 лв.

12 3 4 5 250 Покажи следващ Nahoru

Menu