Scholl Fresh Step антиперспирант за крака

Scholl Fresh Step антиперспирант за крака
Scholl Fresh Step антиперспирант за крака
150 мл.
7,50лв.

Код: SOO1330 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Scholl Fresh Step
Характеристика

Специалната грижа Scholl Fresh Step идеално се грижи за вашите крака и ходила.

Характеристики:

  • освежава, успокоява и придава гъвкавост
  • ухае приятно

Начин на употреба:
Нанесете спрей върху чисти ходила според текущите нужди. Оставете напълно да абсорбира.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Scholl

p>Марката Scholl знае добре, че ако имате красиви и здрави крака, ще се чувствате добре. В областта на грижата към краката, компанията Scholl действа вече повече от сто години, а продуктите й са помогнали за разрешаване проблемите с кожата на краката при стотици потребители по света. Поверете краката си на марката Scholl и ги оставете да бъдат поглезени!
История на марката Scholl датира от 1904 г, когато нейният основател Матиас Шолл, създава първите патентовани стелки за обувки, които правят абсолютна революция в откритията по онова време. Не се бавят и последвалите новаторски продукти, така че хората успяват много скоро да се сдобият с революционните сандали с анатомична подметка, които придобиват огромен международен успех.
В момента марка Scholl не само предлага изключително висококачествени анатомични обувки, но също така и уникални продукти, насочени към цялостната грижа за краката. Асортиментът на марката включва кремове с грижа към краката, продукти против втвърдена кожа, спрейове за обувки, пилички за нокти, стъргалки за крака или например любимите гелови подложки, предпазващуи краката от мазоли.

Оценка Scholl Fresh Step