Sapil Bound парфюмна вода за жени

Sapil Bound парфюмна вода за жени
Sapil Bound парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: SAP00168 | Този продукт не е в наличност

Описание Sapil Bound
Състав

Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамската парфюмна вода Sapil Bound е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие.

  • цветен аромат
  • плодов аромат
  • за темпераментни жени, изпълнени с енергия
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
малина, пасифлора, листо от теменужка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, портокалов цвят, цвете на пасифлора
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, мускус, бензоин
Вид аромат
Плодови, Цветни, Дървесни

За марката Sapil

Модерните парфюми Sapil са изпълнени с творчество, непреходна елегантност и игривост. Те идеално допълват вашия индивидуален стил и са любим моден аксесоар. Марката Sapil възниква през 2004 г. и оттогава успява да спечели клиенти по целия свят.

Асортиментът на марката Sapil включва неповторими дамски и мъжки парфюми, които изненадат не само с уникалните си композиции, но и с впечатляващите флакони, чийто дизайн съответства на ароматната течност в тях. Открийте света на очарователните аромати. Допълнете вашия имидж с някой от парфюмите на марката Sapil!

Оценка Sapil Bound